Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για δεύτερη φορά μαμά - Η ευτυχία της και ο άντρας που άλλαξε τη ζωή της

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για δεύτερη φορά μαμά - Η ευτυχία της και ο άντρας που άλλαξε τη ζωή της

Η λιονταρίνα της ήρθε πριν από τρεις ώρες στην ζωή για να την ομορφύνει ακόμη περισσότερο. 

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, γιατί σήμερα ήρθε στην ζωή το δεύτερο παιδί της, η κόρη της, για να συμπληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Η ζωή της τα τελευταία χρόνια μόνο όμορφες αλλαγές της έφερε, μαζί με τους άλλους δύο άντρες της ζωής της. Τον σύζυγό της και τον γιο τους.

Η λιονταρίνα της

«Ήρθες Λιονταράκι μου δυνατο!🦁...8.8.2022» έγραψε η Μαντώ πριν από λίγες ώρες καλωσορίζοντας την κόρη της και μας παρουσίασε την πρώτη της φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/ChAPbszLBzz

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός υποδέχθηκε τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι, έχει αποκτήσει έναν 2χρονο γιο, τον μικρό Γιώργο. Όλο αυτό το διάστημα, μετρούσαν αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης τους. Η Μαντώ Γαστεράτου είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες, (03.08) ένα Instagram-story μέσα από το μαιευτήριο όπου την βλέπουμε έτοιμη για τον τοκετό. Η μικρή βέβαια δεν είχε αποφασίσει να έρθει εκείνη την ημέρα στη ζωή.

mado1.jpg

«Για να δούμε σήμερα… Τι λέτε θα έρθει;» είχε γράψει η ραδιοφωνική παραγωγός.

Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα της σήμερα (photos)

To εντυπωσιακό baby shower

Η παρουσιάστρια είχε οργανώσει ένα μήνα πριν το baby shower της κόρης της, σε γνωστό ξενοδοχείο της Νέας Ερυθραίας. Το ροζ χρώμα πρωταγωνιστούσε παντού ενώ στον υπαίθριο χώρο υπήρχαν άφθονα γλυκά-ζαχαρωτά για τους καλεσμένους της παρουσιάστριας. Η μέλλουσα μαμά έδειχνε τότε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν σταματούσε να χαμογελά στον φακό.

gasteratou7.jpg

«Σε λίγες μέρες... Δεν θα είμαι αυτή που ειμαι ακριβώς. Σε λίγες μέρες, η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα. Σε λίγες μέρες θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος,συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη. Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και άδολα με όλη σου την ύπαρξη. Σε λίγες μέρες το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί. Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο!Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου... Σε περιμένουμε μικρή μου Κ», έγραψε πρόσφατα η παρουσιάστρια στο Instagram.

H γέννηση του γιου της

Τον Ιούλιο του 2019, η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τον Ιανουάριο του 2020 το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4 κιλών.

https://www.instagram.com/p/B6v4eESgL5a

Ο ρομαντικός γάμος

Η Μαντώ Γαστεράτου με τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη, παντρεύτηκαν στην Ανάβυσσο, τον Σεπτέμβριο του 2018. Φίλοι και πολυαγαπημένοι συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν το παρών στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

Η νύφη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου. Η τέλεση του μυστηρίου έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε δεξίωση σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανάβυσσο.

https://www.instagram.com/p/CYZdXBor80S

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί τρία χρόνια πριν σε ένα event που παρουσίαζε η Μαντώ και ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος, μετά την γνωριμία τους μέσω μίας κοινής τους φίλης: «Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς».

https://www.instagram.com/p/CfwJ0PEsg2P

Η Μαντώ είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες για το δεύτερο θαύμα που βίωσε στην ζωή της και πως το μοιράστηκε με τον σύζυγο και τον γιο τους: «Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο».

Πηγή κεντρικής: madogasteratou