Η αφοπλιστική απάντηση της Kim Kardashian στα body shaming σχόλια

Η αφοπλιστική απάντηση της Kim Kardashian στα body shaming σχόλια

H 41χρονη τηλεπερσόνα είχε ακολουθήσει αυστηρό πρόγραμμα διατροφής πριν το Met Gala για να χάσει βάρος.

Ολοένα και περισσότερα σχόλια για την νέα της σιλουέτα δέχεται εδώ και λίγο καιρό η Kim Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει αδυνατίσει αισθητά μετά τη δίαιτα που ακολούθησε για το Μet Gala και οι θαυμαστές της έσπευσαν να επισημάνουν την αλλαγή στο κορμί της.

Η ίδια είχε αποκάλυψε τον Μάιο πως ακολούθησε ένα αρκετά αυστηρό πρόγραμμα διατροφής θέλοντας να χάσει μερικά κιλά πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του event. Η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές της αναλογίες και αυτό στάθηκε αφορμή για να δεχθεί πολλά body shaming σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H κόρη της Kim Kardashian βαρέθηκε να την φωτογραφίζουν και έκανε την επανάστασή της

H λιπομέτρηση της Kim Kardashian «μίλησε»

Πριν λίγες ώρες η Kim Kardashian δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο μοιράστηκε με υπερηφάνεια την λιπομέτρηση σώματος που έκανε. Η μέτρηση μας δείχνει το ποσοστό λίπους στο σώμα της, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε 18,8% ενώ τον περασμένο Οκτώβριο ήταν 25%.

Σύμφωνα πάντα με την μέτρηση το συγκεκριμένο ποσοστό θεωρείται υγιές και το σώμα της ανήκει στην «αθλητική κατηγορία». Λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τα αποτελέσματα από το τεστ οστικής πυκνότητας γράφοντας: «Το ακούς αυτό;;!!!! Τα κόκκαλά μου είναι πιο δυνατά από το 93-97% των ανθρώπων».

lipometrisi_kim.jpg

Πριν λίγες ημέρες η 41χρονη δημοσίευσε στο Instagram μερικές sexy φωτογραφίες της με μαγιό, επιδεικνύοντας την καλλίγραμμή της σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/CguaZ1WpRIE

Η απώλεια βάρους της Kim Kardashian για το Met Gala

Η εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala, ήταν η αφορμή για την αποκάλυψη της νέας της σιλουέτας, με τη ζυγαριά της να δείχνει μείον 10 κιλά. Η διάσημη τηλεπερσόνα ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής με στόχο να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe, το οποίο η ντίβα του Hollywood φόρεσε το 1962 για να τραγουδήσει το τραγούδι γενεθλίων στον πρόεδρο John Fitzgerald Kennedy.

«Άρχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά. Έχω χάσει 10 κιλά τώρα. Δεν προσπαθώ να χάσω περισσότερα κιλά, αλλά έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα την πολλή ζάχαρη, τα πολλά πρόχειρα φαγητά που έτρωγα, που δεν το είχα συνειδητοποιήσει, όπως και τα πολλά τηγανητά. Και απλώς άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου», αποκάλυψε η Kim.

«Το έβλεπα σαν ρόλο και ήθελα πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα. Εμφανίστηκα στο κόκκινο χαλί με ρόμπα και παντόφλες και έβαλα το φόρεμα στο τέλος του χαλιού. Μετά άλλαξα (με ένα αντίγραφο της τουαλέτας) ακριβώς στην κορυφή της σκάλας», δήλωσε η 41χρονη τηλεπερσόνα.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian