Η Kim Kardashian θα γίνει μαμά για 5η φορά; Ο Pete Davidson πάντως το θέλει πολύ

Μαρία Ροδίτη
Η Kim Kardashian θα γίνει μαμά για 5η φορά; Ο Pete Davidson πάντως το θέλει πολύ

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Έτοιμος να γίνει πατέρας είναι ο Pete Davidson.

Αν ο Pete Davidson και η Kim Kardashian δεν είναι το πιο προβεβλημένο ζευγάρι της Αμερικής αυτήν τη στιγμή, τότε ποιο είναι; Οι δυο τους δεν σταματούν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ μιλούν πολύ συχνά ο ένας για τον άλλον. Ειδικά η Kim. Αυτήν τη φορά, βέβαια, ο Pete τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λέγοντας ότι… θέλει να γίνει μπαμπάς.

Ο 28χρονος stand up comedian αποκάλυψε στην εκπομπή Hart to Heart ότι είναι έτοιμος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του κι εμείς αναρωτιόμαστε: αυτό θα γίνει μαζί με την Kim; Το μήνυμα, πάντως, ελήφθη.

Ο Pete Davidson είπε το μεγάλο ναι στον 2ο κύκλο του «The Kardashians» και αυτός είναι ο λόγος

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Pete Davidson

Σε συνέντευξή του στον Kevin Hart ο Pete Davidson παραδέχθηκε ότι είναι έτοιμος να βιώσει την πατρότητα και ονειρεύεται να γίνει μπαμπάς. «Είμαι ξεκάθαρα παιδί της οικογένειας. Το πιο αγαπημένο μου πράγμα, το οποίο ακόμα δεν έχω καταφέρει, είναι ότι θέλω να κάνω παιδί», δήλωσε ο 28χρονος στην εκπομπή Hart to Heart την Τρίτη (12/7).

Και πρόσθεσε: «Είναι το όνειρό μου». Όταν κατάλαβε, όμως, ότι… μίλησε αρκετά προσπάθησε να το σώσει λέγοντας ότι «είναι πολύ αυθόρμητο αυτό» με τον Hart να του λέει ότι «δεν είναι αυθόρμητο, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου». Μετέπειτα, o Davidson συνέχισε, λέγοντας ότι πιστεύει ότι η πατρότητα θα ήταν «απλά τόσο διασκεδαστική» και ότι την έχει ανάγκη για να βελτιώσει τον εαυτό του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το κεφάλαιο, οπότε ακριβώς αυτό προετοιμάζω τώρα. Απλώς προσπαθώ να γίνω καλός, να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος, ώστε όταν συμβεί αυτό να είναι απλά πιο εύκολο», είπε ο Pete Davidson στη συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y

Μήπως, λοιπόν, αυτή η επιθυμία του για την πατρότητα σε νεαρή ηλικία προέρχεται και από το γεγονός ότι ο Pete έχασε τον μπαμπά του στο τρομοκρατικό χτύπημα των Δίδυμων Πύργων στις 11 Σεπτεμβρίου 2001; Μήπως θέλει να χαρίσει και να χαρεί με τα δικά του παιδιά όσα δεν έζησε εκείνος με τον δικό του πατέρα; Πάντως, ο ίδιος μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός υπέφερε από κατάθλιψη, ενώ προσπάθησε και να δώσει τέλος στη ζωή του όταν ήταν 9 ετών. Σήμερα, ωστόσο, βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο έρωτας με την Kim Kardashian

Τον Οκτώβριο του 2021 ξεκίνησε το φλερτ και η σχέση ανάμεσα σε Kim Kardashian και Pete Davidson με την πρώτη να κάνει Instagram official τη σχέση τους στις 11 Μαρτίου 2022, μόλις μια εβδομάδα μετά τη δικαστική απόφαση του διαζυγίου της από τον Kanye West. Η Kim δημοσίευσε όχι μία αλλά δύο φωτογραφίες γεμάτες έρωτα με τον 28χρονο αγαπημένο της και σε αυτές το ζευγάρι έκανε φατσούλες αγάπης και φιλιών κοιτώντας ο ένας τον άλλο με ενθουσιασμό.

https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk

Από τότε οι δυο τους δεν σταματούν να κυκλοφορούν μαζί, ενώ ο Pete πριν λίγο καιρό έκανε και τατουάζ στον λαιμό του με το αρχικό του ονόματος της Kim, αλλά και των 4 παιδιών της, North, Saint, Chicago και Psalm. Μήπως - μετά από όλα αυτά - ήρθε η ώρα να κάνει και δικό του παιδί με την… Kim; Ο χρόνος θα δείξει.