Ο λόγος που η Angelina Jolie δεν πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στον Brad Pitt

Ο λόγος που η Angelina Jolie δεν πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στον Brad Pitt
FILE - In this May 12, 2014 file photo, Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of HBO Films' "The Normal Heart" at the Ziegfeld Theatre in New York. Jolie and Pitt are officially single, though more work is left before the terms of their divorce are final. Los Angeles Superior Court documents show that Judge John W. Ouderkirk entered a judgment Friday, April 12, 2019, saying the couple is no longer married. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

Ενώ η Jolie δικαιώθηκε στο πρόσφατο δικαστήριο, κάτι την κρατάει από το να χαρεί για τη νίκη της.

Η μάχη για το Chateau Miraval ίσως έχει γίνει πια μεγαλύτερο θέμα κι από αυτό του χωρισμού της Angelina Jolie από τον Brad Pitt το 2016. Το πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε έναν ατελείωτο δικαστικό αγώνα, αφότου η 47χρονη ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει το δικό της μερίδιο (50%) στο Miraval στο Stoli Group, κάτι που με τη σειρά του πυροδότησε μηνύσεις στην Αμερική, στη Γαλλία και στο Λουξεμβούργο μεταξύ του 58χρονου ηθοποιού, της πρώην συζύγου του και άλλων συνεργατών.

Στην τελευταία μάχη, η Jolie αναδείχτηκε νικήτρια στην προσπάθειά της να ανακτήσει έγγραφα από τον Pitt και τώρα η νομική του ομάδα είναι αναγκασμένη να τα παραδώσει στη δική της. Ωστόσο, οι πηγές αναφέρουν πως δεν πανηγυρίζει τη νίκη της.

Η Angelina Jolie κέρδισε την δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt για το γνωστό οινοποιείο

Ο λόγος που η Angelina Jolie δεν πανηγυρίζει την πρόσφατη νίκη της απέναντι στον Brad Pitt

Σύμφωνα με το Hollywood Life, πηγή που βρίσκεται κοντά στην Angelina Jolie σχολίασε τη νίκη της ηθοποιού αλλά και τον λόγο για τον οποίο ισχυρίζεται ότι δεν πανηγυρίζει.

«Είναι δικαίωση για την Angelina που ο δικαστής έβγαλε απόφαση υπέρ της, αλλά δεν κάθεται να πανηγυρίσει. Η όλη κατάσταση είναι ακόμη μία πολύ επίπονη ενημέρωση για εκείνη σχετικά με όλα όσα έχει χάσει η οικογένειά της. Το Miraval ήταν το ευτυχισμένο μέρος της με τον Brad και τα παιδιά, είναι εκεί όπου παντρεύτηκαν, οπότε, όπως μπορείτε να φανταστείτε, η απόφαση να το αφήσει δεν ήταν εύκολη. Χύθηκαν πολλά δάκρυα. Ωστόσο, ένιωσε πως ήταν η σωστή απόφαση για εκείνη και έχει πολλή αυτοπεποίθηση ότι το δικαστήριο θα εκδικάσει υπέρ της», είπε η πηγή.

Η Angelina Jolie βρίσκεται στα καλύτερά της

Η πηγή, ωστόσο, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα και η απόσταση που πήρε η Jolie τής έχει κάνει πολύ καλό και η σταρ διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

«Δεν έχει δει κάποιος την Angelina πιο ευτυχισμένη απ’ ό,τι είναι σήμερα εδώ και πολύ καιρό. Το ότι έφυγε από το LA με τα παιδιά ήταν καλό για εκείνη. Προφανώς, ήταν πολύ απορροφημένη με τη δουλειά αλλά ως σκηνοθέτρια και παραγωγός είχε λόγο στο πρόγραμμά της και έχει σιγουρευτεί ότι υπάρχει κάποιος λογικός χρόνος ώστε να μπορεί να κάνει και αυτό το διάλειμμα με τα παιδιά της», σχολίασε.

O Brad Pitt αγόρασε σπίτι 40 εκατομμυρίων δολαρίων

Την ώρα που όλα τα παραπάνω συμβαίνουν, ο Brad Pitt αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα σπίτι που χτίστηκε το 1918 στην Καλιφόρνια και είναι γνωστό με το όνομα «Seaward». Το οίκημα κατασκευάστηκε για τον Αμερικανό συγγραφέα D. L. James και το ανέλαβε ο αρχιτέκτονας Charles Sumner Greene.

Ο Brad Pitt αγόρασε ένα σπίτι του 1918 για 40 εκατομμύρια δολάρια και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά