#Τανιμανιδάκια:Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα έχουν κάποιες τέλειες φωτογραφίες στο Instagram

#Τανιμανιδάκια:Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα έχουν κάποιες τέλειες φωτογραφίες στο Instagram
Instagram

Keeping up with the Tanimanidians, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός δικού μας εγχώριου reality.

Keeping up with the Tanimanidians, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός δικού μας εγχώριου reality. Η οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα σίγουρα δεν έχει το δικό της τηλεοπτικό show, έχει όμως την πλατφόρμα του Instagram για να μοιραστεί μαζί μας όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

https://www.instagram.com/p/CaxhDyILYvj

Η 34χρονη Influencer διαθέτει έναν πολύ ενδιαφέροντα λογαριασμό, με τον οποίο θα ταυτιστεί κάθε γυναίκα: Η μαμά, η σύζυγος, η fashion lover, η beauty lover, όσες αγαπούν το ευ ζην και τη γυμναστική και η λίστα δεν τελειώνει.

Και παρόλο που ανέκαθεν διέθετε πολύ ωραίο feed, πλέον η έλευση των διδύμων σε αυτό, το έχει «απογειώσει». Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές τους φωτογραφίες.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή από τα γενέθλιά της, όταν συμπλήρωσε τα 34 της χρόνια με τον σύζυγο και τις πασαλειμμένες με σοκολατένια τούρτα κόρες τους.

«Happy birthday to me!!! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! #τακαλυτεραγενέθλια. Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές !!! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! #σαςαγαπω. Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4» είχε σημειώσει.

https://www.instagram.com/p/CfcFNm_KBPc

Λίγο νωρίτερα, είχαν γενέθλια και οι μικρές τους πριγκίπισσες που έγιναν ενός. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναρτήσει φωτογραφίες από το πιο παραμυθένιο παιδικό πάρτι.

«Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα!» είχε ευχηθεί η περήφανη μαμά.

https://www.instagram.com/p/CfMezLcqnQv
https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

Και ποιος μπορεί να μην ζηλέψει όλα αυτά τα παιχνίδια και τις ευχάριστες οικογενειακές τους στιγμές; Ανεμελιά, παιδικά χαμόγελα και πολλή αγάπη είναι όσα «φωνάζουν» και οι παρακάτω φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CegQGz5qQpf

Πολύ ενδιαφέρον έχει και κάθε τους περιπέτεια, κάθε φορά που ανακαλύπτουν κάτι καινούριο και γινόμαστε και εμείς παιδιά βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια της Φιλίππας και της Αριάνας.

«Η πρώτη μας φορά στο πλοίο» είχε γράψει η περήφανη μαμά πριν δημοσιεύσει το ακόλουθο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Ceaf2KxK_rw

Ενώ λίγο καιρό πριν είχαν κάνει και το πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι.

«Το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδιιιιι!!! Περιττό να σας πω ΤΙ έχουμε κουβαλήσει μαζί μας!».

https://www.instagram.com/p/CZeaDZArVzB

Πλάνα από τις πρώτες τους βουτιές; Yes please.

https://www.instagram.com/p/CbznV_ps6V9

Και τα πρώτα παιχνίδια στα χιόνια.

https://www.instagram.com/p/CZMMktVrsrS

Ενίοτε, κάνουν μαζί και yoga.

https://www.instagram.com/p/Cbc1ZyWMh_W

Ποιος θα ξεχάσει την υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία για χριστουγεννιάτικες ευχές;

https://www.instagram.com/p/CYJ-3zBI6vn

Το όνειρο κάθε μαμάς: Ανέμελα πρωινά με χάδια στο κρεβάτι.

https://www.instagram.com/p/CVm5FJZI9Dn

Όσον αφορά τη δική της εμπειρία μητρότητας, η Χριστίνα Μπόμπα έχει πολλές φορές αναφερθεί σε θέματα που «αγγίζουν» κάθε μαμά. Όπως ο θηλασμός: «ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου...αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)

Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.

Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές! Οι μισές συμβουλές έλεγαν «κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο» και οι άλλες μισές τόνιζαν «πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!»

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.

Μετά από 2 μήνες πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά. Αυτή ξέρει! Γιατί στο κάτω κάτω αυτό που χρειάζονται όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αρκετά απλό...την αγάπη μας».

https://www.instagram.com/p/CS4x_PtocfN

Ακόμη, έχει αναφερθεί στα σημάδια που αφήνει στο γυναικείο σώμα μια εγκυμοσύνη. «Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ...κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια».

https://www.instagram.com/p/CSFZMmBIRvK

Αλλά και τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα, με όλα τα συναισθήματα αγάπης που βίωνε (επί 2):

« Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!»

https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

Φυσικά, δεν μοιράζεται μαζί μας μόνο τα πολύ ευχάριστα αλλά και τις λιγότερο εύκολες στιγμές. Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, η εγκυμονούσα τότε Χριστίνα Μπόμπα μίλησε ανοιχτά για το θέμα της υπογονιμότητας και αποκάλυψε όλα τα δύσκολα στάδια που πέρασε με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πέρασαν περίπου δύο χρόνια και συνεχόμενα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να με καταβάλλει, αλλά μετά από δύο χρόνια μου ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα, του λέω “ο κόμπος έφτασε στο χτένι”, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας.

Ήταν για εμάς δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάναμε εξωσωματική οπότε περάσαμε από όλα τα στάδια όταν δεν ερχόταν. Όταν κάναμε την εμβρυομεταφορά, περίμενα και προσευχόμουν. Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχειλίζει από παντού. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ, γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή».

Και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες:

«Ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά και σαν ζευγάρι ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι και κάτι τέτοιο θα ολοκλήρωνε τη χαρά μας. Θέλαμε-ήμασταν γεννημένοι να κάνουμε οικογένεια μαζί. Οπότε δεν υπάρχουν κανόνες, για παράδειγμα, καλύτερα να κάνεις εξωσωματική ή καλύτερα να προσπαθήσεις φυσιολογικά αφού δεν έχεις πρόβλημα για 10 χρόνια μέχρι να…ή καλύτερα να υιοθετήσεις. Νομίζω το καλύτερο είναι αυτό που ο καθένας αισθάνεται χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, χωρίς να πει “το κάνω έτσι γιατί η άποψη των άλλων είναι αυτή”, νομίζω ότι εμείς ξέρουμε μέσα μας τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε».