Οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη είπαν «μπαμπά» και ο παρουσιαστής πανηγυρίζει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη είπαν «μπαμπά» και ο παρουσιαστής πανηγυρίζει

Σάκης Τανιμανίδης: Ο παρουσιαστής μοιράστηκε στο Instagram το πιο τρυφερό video με τις κόρες του.

Ένα ανέμελο καλοκαίρι μακριά από την πρωτεύουσα περνούν φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα. Το ζευγάρι έχει νοικιάσει ένα υπέροχο σπίτι στην Μύκονο και θα παραμείνει εκεί όλο το καλοκαίρι μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Οι ετοιμασίες για την βάπτιση των διδύμων έχουν ξεκινήσει χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο στο Νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, το πιο πιθανό είναι πως το ένα κοριτσάκι θα βαφτίσουν η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης, οι οποίοι πάντρεψαν το ζευγάρι το 2018.

Τα δίδυμα είπαν για πρώτη φορά «μπαμπά» και ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνει την απόλυτη ευτυχία

Ένα video διαρκείας 57 δευτερολέπτων δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram όπου τον βλέπουμε να παίζει με τις δίδυμες κόρες του (Αριάνα και Φιλίππα). Οι μικρές έχουν μεγαλώσει πολύ και μετά τα πρώτα τους βήματα έχουν αρχίσει να λένε διάφορες λέξεις. Τα Τανιμανιδάκια είπαν για πρώτη φορά την λέξη «μπαμπά», κάνοντας τρισευτυχισμένο τον παρουσιαστή.

«Μπαμπά»! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα… #tanimanidakia #megalosame, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης κάτω από την ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CgwKF9oDnT3

Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα στη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες είπε την αλήθεια

Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα

To πάρτι γενεθλίων έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα. Στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στο party και τραγούδησαν τα «Χρόνια πολλά» στις δίδυμες.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

«Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! weareone», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα στην Μύκονο

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 34 ετών και θέλησε να μοιραστεί στιγμές από το πάρτι με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Η influencer δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους και την τούρτα. Οι μικρές (Αριάνα και Φιλίππα) δοκίμασαν πρώτες την τούρτα και αυτό αποτυπώθηκε στα γλυκά προσωπάκια τους.

https://www.instagram.com/p/CfcFNm_KBPc

«Happy birthday to me!!! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! #τακαλύτεραγενέθλια Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές !!! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! #σαςαγαπώ Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4 😂», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Είσαι το φως μας κι η ενέργειά μας! Να μας ζήσεις αγάπη μου. ❤️ @chrismpo
#happybirthday», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσιεύοντας το πιο τρυφερό οικογενειακό βίντεο.

Πηγή κεντρικής: sakiswp