H Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε (πάλι) επίθεση στο Instagram και απάντησε με τον πιο επικό τρόπο

H Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε (πάλι) επίθεση στο Instagram και απάντησε με τον πιο επικό τρόπο

«Πώς την πετσόκοψες έτσι!», της έγραψε ένας follower βγάζοντάς της το καπέλο για την απάντησή της. 

Στο Νησί των Ανέμων βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με καλούς της φίλους. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Νίκο Κοκλώνη, την Πηγή Δεβετζή και αγαπημένα πρόσωπα, θέλοντας να χαλαρώσει και νε γεμίσει μπαταρίες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η 37χρονη οικοδέσποινα του «Super Katerina» δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις εξόδους της στην Μύκονο καθώς και πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες. Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ALPHA φόρεσε ένα φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν πως η τελευταία της ανάρτηση θα «άναβε φωτιές».

Η ατάκα στο story της Κατερίνας Καινούργιου που όλοι πρέπει να ακούσουν σήμερα (και κάθε μέρα)

H αφοπλιστική απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε αρνητικό σχόλιο σε Instagram

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έγραψε:

«Every sunset is also a sunrise. It all depends on where you stand…~ #moodoftheday Μου λείψατε να ξέρετε ♥️ Σας…διαβάζω όμως κ σας ευχαριστώ 🙏🏻 Σας στέλνω απεριόριστη αγάπη 😘».

Ένα απρόσμενο σχόλιο που είδε κάτω από το post της δεν έμεινε αναπάντητο, με την Κatken να κοινοποιεί αργότερα την απάντησή της σε Instagram-story.

https://www.instagram.com/p/Cg2WcdQLocA

«Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», της έγραψε η follower με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα».

sxolio_katken1.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους, με την ίδια να δημοσιεύει ένα και να γράφει: «Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι… ΚΥΡΙΕΣ»!.

sxolio_katken2.jpg

Το αινιγματικό μήνυμα της παρουσιάστριας

Πριν από λίγα 24ωρα Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε ένα Instagram-story με νοσταλγική διάθεση γράφοντας:

«Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ'αγαπώ και μια συγγνώμη...».

Παρά τις έντονες φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το ταξίδι τους στην Ιταλία, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Μια κίνηση της παρουσιάστριας στο Instagram ήρθε για να επιβεβαιώσει πως η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της (στις 19 Ιουλίου) θέλοντας να απομακρυνθεί από εκείνον και να μην βλέπει τι κάνει σε καθημερινή βάση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικοδέσποινα του «Super Katerina» δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Πηγή κεντρικής: katken85