H Natalie Portman γιορτάζει την επέτειο του γάμου της με ένα απρόσμενο σχόλιο

Κατερίνα Μπούσιου
H Natalie Portman γιορτάζει την επέτειο του γάμου της με ένα απρόσμενο σχόλιο

 (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες που βλέπουν το πάθος να σβήνει με την πάροδο των χρόνων, εκείνη παραμένει βαθύτατα ερωτευμένη με τον σύζυγο της. 

Οι πολυτέλειες δεν ταιριάζουν στην Natalie Portman η οποία πριν από δέκα χρόνια είχε παντρευτεί σε μία μυστική αλλά ρομαντική τελετή τον αγαπημένο της Benjamin Millepied και πατέρα της κόρης τους Amalia. Στην σημερινή επέτειο του γάμου της έκανε μία αναπάντεχη δήλωση, εντελώς διαφορετική από εκείνη που είχε κάνει στο παρελθόν.

Κάθε χρόνο και καλύτερα..

Το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μια εβραική τελετή σε μία έπαυλη στα νότια της Καλιφόρνια, μόνο με λίγους καλούς φίλους και τους παπαράτσι ακροβολισμένους στα βράχια της παραλίας για να βγάλουν έστω ένα καρέ της τελετής. Η Portman και ο χορογράφος και παραγωγός στο επάγγελμα Millepied, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Μαύρος κύκνος» και δεν είχαν δημοσιοποιήσει τον δεσμό τους, παρά ελάχιστους μήνες πριν το μυστήριο.

Εκείνη την εποχή πολύ είχαν απορήσει για την απόφασή της, καθώς δήλωνε μέχρι τότε φανατική εργένισσα, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξή της: «Δεν έχω πειστεί για τον γάμο. Το διαζύγιο είναι μία τόσο εύκολη υπόθεση». Ευτυχώς ο έρωτας της για τον αγαπημένο της σύζυγο και η απόκτηση της κόρης τους, άλλαξαν τα δεδομένα. Η Νatalie Portman είναι δοσμένη και απόλυτα ερωτευμένη με τον σύζυγό της και φαίνεται άλλωστε και από την λεζάντα στην φωτογραφία που ανήρτησε για να μας γνωστοσποιήσει πως σήμερα έχει την δέκατη επέτειο του γάμου της. «Κάθε χρόνο γίνεται ακόμη και καλύτερο». Αναπάντεχο σχόλιο σε σχέση με τις προηγούμενες πεποιθήσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cg2LfaSpaUm

Για το ότι ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, το αποκάλυψε και σε μία πρόσφατη συνέντευξή της, φωτογραφιζόμενη για το περιοδικό Thestyle, λέγοντας πως είναι η πιο...αδύνατη αλλά και η πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού της, τώρα πια.

https://www.instagram.com/p/Cf9jvvwOBok

Πάντως ο ωραιότερος ρόλος της ζωής της, είναι μέχρι στιγμής, εκείνος της μητέρας και κάνει μία λογική διαπίστωση, με την οποία θα συμφωνήσουν αρκετές μαμάδες: «Μου αρέσει να είμαι μαμά, αλλά είναι πολύ πιο εντατική δουλειά από το να είμαι ηθοποιός. Όχι ότι θέλω μια άδεια από το να είμαι μαμά. Είναι που ίσως να είχα αυτή την εντύπωση πριν ότι οι μαμάδες είναι σαν να μην δουλεύουν. Αλλά δουλεύουν περισσότερο από οποιονδήποτε».

https://www.instagram.com/p/CbkwqLWliSv