Πόσο τρυφερή είναι η νέα photo της Δανάης Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller στις διακοπές;

Πόσο τρυφερή είναι η νέα photo της Δανάης Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller στις διακοπές;

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία.

Ένα ονειρεμένο καλοκαίρι φαίνεται πως ζει η Δανάη Λιβιεράτου, γεμάτο από ταξίδια, χαμόγελα, στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους και μέσα στη θετική ενέργεια. Αυτές τις μέρες, η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου φαίνεται πως βρίσκεται σε κάποιο νησί παρέα με τον σύντροφό της, Pablo Miller.

Οι διακοπές με τον Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller αρχίζουν να εξελίσσονται σε ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Κι αυτό γιατί όποτε τους βλέπουμε, είτε είναι αγκαλιασμένοι είτε χαμογελούν είτε τέλος πάντων δείχνουν να είναι πολύ ξέγνοιαστοι και ασφαλείς ο ένας στα χέρια του άλλου.

Αυτήν τη φορά, η Δανάη μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από stories που φαίνεται να τοποθετούν το ζευγάρι σε ένα νησί και να απολαμβάνει το τοπίο, το φαγητό και τον κοινό του χρόνο.

Μέσα από τις διάφορες φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν, ξεχωρίζει μία όπου η Δανάη βρίσκεται στην αγκαλιά του Pablo, ο οποίος έχει γύρει τρυφερά πάνω στο κεφάλι της.

Δες όλο το φωτογραφικό υλικό εδώ:

Το ταξίδι του ζευγαριού στη Μύκονο

Στα μέσα του Ιουλίου, το ζευγάρι επισκέφτηκε τη Μύκονο και πόζαρε στα υπέροχα τοπία του νησιού δείχνοντας τον έρωτά του. Στα highlights βρέθηκε μία φωτογραφία, όπου ο Pablo κρατάει τη Δανάη από τη μέση και οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια.

Το ταξίδι στην Αγγλία για την αποφοίτηση της αδερφής της

Ως γνωστόν, η Δανάη έχει εξαιρετική σχέση με την αδερφή της, Νεφέλη, εξ ου και τη στηρίζει σε ό,τι υπάρξει στη ζωή της. Στο ενδιάμεσο των ταξιδιών με τον Pablo, λοιπόν, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της.

Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει.

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε από το πανεπιστημίο και η Δανάη είναι η πιο περήφανη αδερφή