Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε γενέθλια και η Αθηνά Οικονομάκου του ευχήθηκε όπως εκείνη ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε γενέθλια και η Αθηνά Οικονομάκου του ευχήθηκε όπως εκείνη ξέρει

Το ζευγάρι γιόρτασε στην Μύκονο μαζί με καλούς φίλους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στη Μύκονο, εκεί όπου ο σύζυγος της ηθοποιού δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Η ηθοποιός-influencer δημοσιεύει καθημερινά υλικό από τις διακοπές τους ενώ κάθε της post μας δίνει έμπνευση σε θέματα μόδας και...πόζας. Η 36χρονη και ο 40χρονος επιχειρηματίας συνδυάζουν δουλειά και διακοπές στο Νησί των Ανέμων μαζί με τα 2 παιδιά τους (Μάξιμος και Σιέννα), τα οποία βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tα γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου και οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου

Γιορτινή ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια της ηθοποιού αφού ο άντρας της ζωής της είχε γενέθλια. Ο γνωστός επιχειρηματίας δείπνησε με την σύζυγό του και την παρέα τους σε άκρως εορταστικό κλίμα.

«Να τα εκατοστήσεις αγάπη μου @feeltheflownow ♥️ You are my happiness, the light in my life, my prized possession, my lion king», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cg9M0u4NQGY

Λίγο αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε και διαδικτυακά στον σύζυγό της γράφοντας: «Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου».

1659862036668-364090818-mixopoulos.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου σε διακοπές στη Μύκονο με τον άντρα που παντρεύτηκε τρεις φορές

https://www.instagram.com/p/Cg7l46QNDAa

Οι διακοπές στην Μύκονο

Κάθε χρόνο η οικογένεια της ηθοποιού περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στη Μύκονο και την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο νησί των Ανέμων ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε πώς περνά τις διακοπές της στην Μύκονο, βάζοντάς μας για τα καλά σε summer mood.

Η Μύκονος έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι καθώς εκεί ήταν που γνωρίστηκαν το 2013. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People σχετικά με τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε».

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou