Η Ευγενία Σαμαρά είναι στην Αφρική για διακοπές και την υποδέχτηκαν με τραγούδια και χορούς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Σαμαρά είναι στην Αφρική για διακοπές και την υποδέχτηκαν με τραγούδια και χορούς

Από το άλμπουμ των φετινών διακοπών στο...«Karibu Samara». Πώς την υποδέχτηκαν οι ντόπιοι στον νέο της προορισμό;

Το άλμπουμ των φετινών διακοπών της Ευγενίας Σαμαρά, η οποία λατρεύει τα ταξίδια, το έχουμε ήδη λατρέψει. Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ζανζιβάρη και πριν το σαφάρι και τα μπάνια στα γαλαζοπράσινα νερά, έζησε μία πολύ θερμή υποδοχή. Λέτε να βλέπουν Σασμό στην Αφρική;

Η Ευγενία Σαμαρά υποδέχτηκε τον Αύγουστο στην αγκαλιά του Γιάννη Ποιμενίδη

Karibu Samara

Από την Ελλάδα στην Ευρώπη και τώρα και στην Αφρική. Το καλοκαίρι της Ευγενίας Σαμαρά είναι γεμάτο νέες εμπειρίες, εικόνες και αρκετή διασκέδαση. Όπως πρέπει δηλαδή να είναι οι ιδανικές διακοπές. Αυτό όμως που αντιμετώπισε στην Ζανζιβάρη της Τανζανίας μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, δεν το περίμενε. Στο γραφικό ξενοδοχείο που επέλεξε για να μείνει, οι ντόπιοι την υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς, με εκείνη να ακολουθεί τον ρυθμό και μία τούρτα που έγραφε «Karibu Samara» που στα σουαχίλι σημαίνει το «καλώς όρισες».

Η ίδια ανέβασε και ένα video στην συνέχεια με τα παιδιά που χαρούμενα έκαναν και μία δεύτερη υποδοχή, όπως κάνουν σε όλους τους τουρίστες στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/Cg91uE7D5OC

Μαραθώνιος διακοπών

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο ελεύθερο, μετά από τρία χρόνια πανδημίας. Για όσους αγαπούν τα ταξίδια και έχουν την δυνατότητα να φύγουν μακριά για να ξεκουραστούν ήταν ιδανικό. Η Ευγενία που λατρεύει να φεύγει μακριά, φέτος το θέωρησε ιδανική ευκαιρία να εξαντλήσει το χρόνο που είχε διαθέσιμο και να πάει σε όσους περισσότερους προορισμούς μπορούσε. Η αρχή έγινε από τις Σπέτσες. Και όπως είχε γράψει: «Πρώτη στάση καλοκαιριού: Σπέτσες. Πρώτο μπάνιο καλοκαιριού: Πάγος. Πρώτο συναίσθημα καλοκαιριού: Αποτρελιασμός. #dikomou».

https://www.instagram.com/p/CdlhbfothrK

Και ακολούθησε ένα ταξίδι στην Πάρο με τις φίλες της από τον Σασμό, την Δανάη Παππά και την Σάντυ Χατζηιωάννου.

https://www.instagram.com/p/CfMnSYJtRzs

Η συνέχεια είχε ένα μοναδικό και ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη στο Παρίσι, την πόλη των ερωτευμένων, όπου βρέθηκε και στην Disneyland.

https://www.instagram.com/p/CfzPtjINJjG

Το επόμενο ταξίδι ήταν οικογενειακή υπόθεση, αφού βρέθηκε στην Φλωρεντία μαζί με την μαμά και τον αδελφό της.

https://www.instagram.com/p/Cfj0p_vtLwU

Μετά σειρά είχε ένας πιο εναλλακτικός προορισμός, η Σαμοθράκη με μπάνιο στους καταρράκτες.

https://www.instagram.com/p/CgKVoSItVwU

Και τώρα στην Ζανζιβάρη. Βέβαια από ότι υποψιαζόμαστε αυτό θα είναι και το τελευταίο της ταξίδι μέχρι να επιστρέψει στα γυρίσματα του Σασμού στα μέσα του Αυγούστου. Φυσικά το καλοκαίρι δεν τελειώνει και σίγουρα η Ευγενία θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της και για αλλού για να χαρεί και τα Σαββατοκύριακα.