Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το αινιγματικό post για όσους την πολέμησαν

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το αινιγματικό post για όσους την πολέμησαν

Mε στυλ αλά Baywatch η ανακοίνωση για την επιστροφή της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια του Love Island, ενώ κάνει διακοπές με τον πρώην σύζυγό της στο Πήλιο. 

Όπως αναμενόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει τηλεοπτικά ως η παρουσιάστρια του Love Island, στο νέο reality του ΣΚΑΙ. Εν μέσω διακοπών και ευχάριστων ανακοινώσεων, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε και ένα αινιγματικό post για τα «όχι» της καριέρας της και για όσους δεν της φέρθηκαν και τόσο καλά στο παρελθόν.

Με στυλ Baywatch

Στην εξωτική Τενερίφη θα ταξιδέψουν οι παίκτες του νέου reality του ΣΚΑΙ, το οποίο θα δικαιολογήσει πλήρως τον τίτλο του, αφού στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αναφέρεται πως οι παίκτες θα αναζητούσουν τον έρωτα ανάμεσα στους συμπαίκτες τους και κάποιοι θα γίνουν και το τρίτο πρόσωπο στα νέα τηλεοπτικά ειδύλλια. Η Ηλιάνα θα έχει τον ρόλο του love guard, η οποία όπως αναφέρεται: «δε μασάει τα λόγια της και υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη». Και φωτογραφίζεται με στυλ Baywatch στην επίσημη πρώτη της φωτό στο νέο της κανάλι.

1659954446990-55806134-papageorgiou2.jpg

Η φράση ωστόσο «δε μασάει τα λόγια της» βρήκε αντίκρυσμα λίγη ώρα αργότερα στην δική της ανάρτηση με την οποία η Ηλιάνα κάνει μία σύνδεση μεταξύ του παλαιού της καναλιού του Alpha και της νέας της τηλεοπτικής στέγης. Και αναφέρεται χαρακτηριστικά (αλλά και ουσιαστικά) σε εκείνους που αντίθετα από τα παλαιότερα «ναι» του GNTM, της είπαν αρκετά «όχι». Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η σπόντα πηγαίνει σε όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα που άκουγε όταν έκανε την εκπομπή Pop Up.

https://www.instagram.com/p/Cg_eSQUM8tQ

Και λέει ξεκάθαρα πως πλέον της δίδεται μία νέα και πιο χρωματιστή ζωή: «Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του Alphatv , την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον ΣΚΑΙ. Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων. ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη».

https://www.instagram.com/p/Cg6pmF2MGz9

Οι διακοπές με τον πρώην σύζυγό της στο Πήλιο

Την εποχή που η Ηλιάνα ήταν κριτής του GNTM είχε αποκαλυφθεί πως από την εκπομπή Happy Day, πως το γνωστό μοντέλο είχε παντρευτεί με τον Γιάννη Καραβασάνη, το διάστημα που ζούσε και εκείνη στην Νέα Υόρκη. Ποτέ όμως δεν μίλησε ούτε για τον σύντομο γάμο της, ούτε όμως και για το διαζύγιό της, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αρκετές φορές έδειχνε έως και ενοχλημένη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το cut out φόρεμα της είναι το item που θέλουμε για τα βράδια στο νησί

Αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, ενώ εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στο Πήλιο. Μην περιμένετε δηλώσεις της Ηλιάνας, τουλάχιστον προς το παρόν για αυτόν τον δεσμό. Στα προσωπικά της ποτέ δεν υπήρξε τόσο εξωστρεφής όσο στα επαγγελματικά της.

https://www.instagram.com/p/CgeVBy5KbJB

Άλλωστε το επόμενο διάστημα θα την «χάσουμε» από την Ελλάδα, καθώς θα πρέπει να βρεθεί στην Τενερίφη, στην γειτονική Ισπανία, καθώς θα ξεκινήσουν και τα πρώτα γυρίσματα του reality.