Τα «σταρένια, όμορφα» μαλλιά του Brad Pitt δεν αφήνουν τους συναδέλφους του να δουλέψουν

Νατάσσα Σχοινά
Τα «σταρένια, όμορφα» μαλλιά του Brad Pitt δεν αφήνουν τους συναδέλφους του να δουλέψουν

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινιας "Bullet Train"

AP

Ο Brian Tyree Henry αποσυντονιζόταν από τα μαλλιά του Brad Pitt στα γυρίσματα του Bullet Train.

Το Bullet Train είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες αυτές τις εβδομάδες και δεν είναι να απορείς. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Brad Pitt, ο οποίος, μάλιστα, φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ τη διαδικασία της προώθησης. Οι κάμερες και οι φωτογράφοι τον έχουν πιάσει να κάνει photobomb στις λήψεις των συναδέλφων του, μέχρι και να κάνει πιρουέτες στον αέρα.

Ένας από τους ηθοποιούς που βρίσκονται στο cast της ταινίας, ωστόσο, μίλησε για το πράγμα που τον αποσυντόνισε περισσότερο στα γυρίσματα...

Τα μαλλιά του Brad Pitt αποσυντόνισαν τον Brian Tyree Henry

O Brian Tyree Henry που υποδύεται τον Lemon στην ταινία του David Leitch έδωσε συνέντευξη στο Comic Book. Εκεί εξήγησε ότι είχε τέτοιο πρόβλημα με τα μαλλιά του 58χρονου ηθοποιού που δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στα γυρίσματα των κοινών τους σκηνών, γιατί η ξανθή του χαίτη ανέμιζε με τέλειο τρόπο.

«Αφήστε με να σας πω κάτι που δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς. Είναι τα μαλλιά του Brad Pitt. Είναι πραγματικά ενοχλητικό. Στο τελευταίο μέρος της ταινίας όπου είμαστε στο βαγόνι του τρένου μαζί, ο χαρακτήρας του Aaron (Aaron Taylor-Johnson) έχει σπάσει το παράθυρο, υποτίθεται ότι πηγαίνουμε με 200 μίλια την ώρα και υπάρχει ένας ανεμιστήρας. Πραγματικά ξεχνούσα κάποια από τα σημάδια γιατί ήμουν τόσο απασχολημένος χαμένος σε αυτά τα σταρένια, ξανθά, όμορφα μαλλιά. Και είναι τόσο καλός στον έλεγχο των μαλλιών που ήξερε ακριβώς πότε να τα τινάξει και αυτό απλά με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να του ρίξω μπουνιά στο πρόσωπο. Οπότε, τα μαλλιά του Brad Pitt σού αποσπούν την προσοχή», δήλωσε.

RESEÑA-BULLET TRAIN

Bullet Train: 4 λόγοι για να δεις τη νέα ταινία με τον Brad Pitt

Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά του Brad Pitt ανέκαθεν ήταν πολύ ζηλευτά. Το χρώμα, ο αέρινος τρόπος που ανεμίζουν. Συγκαταλέγονται σίγουρα στα πιο ωραία μαλλιά που έχουν περάσει ποτέ από το Hollywood, οπότε δεν είναι και τόσο περίεργο που ο Brian Tyree Henry στάθηκε να τα παρατηρήσει και να τα θαυμάσει. Πολλοί άνθρωποι στη θέση του θα το έκαναν.

Brad Pitt Kiss GIF