Οι ηρωίδες του Σασμού με μαγιό λίγο πριν επιστρέψουν στα γυρίσματα

Κατερίνα Μπούσιου
Οι ηρωίδες του Σασμού με μαγιό λίγο πριν επιστρέψουν στα γυρίσματα

Οι γυναίκες της σειράς χαλαρώνουν στις παραλίες και μας χαρίζουν καυτές summer εμφανίσεις. 

Με την λήξη των γυρισμάτων του πρώτου κύκλου του Σασμού, όσοι ηθοποιοί δεν είχαν θεατρικές υποχρεώσεις ετοίμασαν αστραπιαία τις βαλίτσες τους και ξεχύθηκαν στις παραλίες. Απαραίτητες οι διακοπές λίγο πριν επιστρέψουν στα γυρίσματα. Οι ηρωίδες της σειράς, μας έχουν χαρίσει ήδη πολύ όμορφες στιγμές τους με μαγιό και κέρδισαν τον θαυμασμό μας.

https://www.instagram.com/p/Cfo66L4DZCZ

Η Βασιλική με κόκκινο μπικίνι

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η αγαπημένη μας Βασιλική, λίγο πριν ζήσει το δράμα της με τον Μαθιό και στον δεύτερο κύκλο, ξεκίνησε τα καλοκαιρινά της μπάνια, αλλά προς το παρόν στην Αττική, λόγω και των θεατρικών υποχρεώσεων του συζύγου της Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αίας». Σε κάποιες παραστάσεις της περιοδείας βρέθηκε και εκείνη μαζί του και έτσι όπου υπήρχε θάλασσα κατάφερε να βρεθεί στην παραλία. Προς το παρόν μας χάρισε ένα μικρό video από το απογευματινό της μπάνιο εντός των τειχών όπως γράφει, με κατακόκκινο μπικίνι.

Από Σπέτσες και Πάρο μέχρι την Αφρική

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκίνησε τα καλοκαιρινά της ταξίδια από την Πάρο, όπου βρίσκεται μόνιμα αυτό το καλοκαίρι η Δανάη Παππά, λόγω και του beach bar που έχει στο νησί ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης. Ο επόμενος σταθμός για την Χριστίνα, θα είναι και η Τήνος. Οικογενειακή υπόθεση για δεύτερο καλοκαίρι, αφού ο σύντροφός της Θανάσης Τότσικας πηγαίνει όπως και εκείνη, πολύ συχνά, στο εξοχικό του αδελφού του Αποστόλη και της Ρούλας Ρέβη. All time classic το άσπρο της μπικίνι.

Reunion για Φαμέλη, Μιχαλάκη και Τρίγγου - Και όλοι θυμηθήκαμε ξανά τις Άγριες Μέλισσες

https://www.instagram.com/p/Ce_n7PToTY5

Σε προορισμό που δεν μας αποκαλύπτει είναι και η Ερριέτα Μανούρη, η Σεμίνα της σειράς, αλλά το χαίρεται με το παραπάνω. Και στυλιστικά, φροντίζει να κάνει έναν compo συνδυασμό στα μπικίνι της.

https://www.instagram.com/p/CgthVRzrwa6

Η Κλαίρη, δηλαδή η Ευθαλία Παπακώστα, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Λήμνο, μετά τις Σπέτσες που ήταν ο πρώτος καλοκαιρινός της προορισμός. Και με το βιβλίο της και φορώντας το ολόσωμο μαγιό της, ξεκουράζεται στο μοναδικής ομορφιάς Γεωλογικό Πάρκο του Φαρακλού, όπου οι βράχοι της παραλίας μοιάζουν με μοναδικά γλυπτά.

https://www.instagram.com/p/Cg7UJ2rMDH9

Η Τζένη, το κορίτσι του Νικηφόρου προτιμά τα μονόχρωμα σε άσπρο ή μαύρο μπικίνι της και εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται και εκείνη στην Τήνο με τη παρέα της. Στο δεύτερο κύκλο έχει να αντιμετωπίσει και μία μεγάλη κρίση στην σχέση της με τον νεαρό Σταματάκη, οπότε φροντίζει να ξεκουραστεί για να γυρίσει δριμύτερη στα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/Ce_lebpoAuQ

Η Βέρα Μακρομαρίδου άφησε για λίγο τον πόνο της για τον χαμό του Άγγελου, έβαλε το ολόσωμο μαγιό της και κάνει τις βουτιές της στην Ερέτρια.

https://www.instagram.com/p/Cfiyrz7L-Dj

Όσο για την Ευγενία Σαμαρά, μετά την Πάρο, την Γαλλία, την Ιταλία, το Πήλιο και την Σαμοθράκη, εδώ και λίγα 24ωρα είναι στην Ζανζιβάρη. Κάθε προορισμός και ένα διαφορετικό beachwear όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί.