Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει να μιλάει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αυτός είναι ο λόγος

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει να μιλάει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αυτός είναι ο λόγος

Το λάθος της 37χρονης στα προσωπικά της και αυτό που τη δένει με τον εφοπλιστή. 

Ένα ανέμελο καλοκαίρι με αγαπημένα πρόσωπα περνά φέτος η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, η παρουσιάστρια αναχώρησε για το Νησί των Ανέμων όπου κάνει διακοπές με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.

Πριν λίγα 24ωρα η οικοδέσποινα του «Super Katerina» ταξίδεψε στην Ibiza με τις κολλητές της φίλες και δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες.

Κατερίνα Καινούργιου: Το μελαγχολικό μήνυμα για το «σ'αγαπώ» και τη «συγγνώμη» από τη Μύκονο

Η δημόσια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό της

Ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (8/8) η Κατερίνα Καινούργιου. Η 37χρονη ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ξεκαθαρίζοντας μία και καλή ότι δεν θα μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

katkenapantisi3.jpg

«Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τον χωρισμό σου; Ή είναι κάτι που δεν μπορείς να συζητάς ακόμα», ήταν η ερώτηση follower, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

katken_kiton.jpg

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον σκύλο της, τον Κiton και ανέφερε πως μεγαλώνει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό τους.

katkenapantisi1.jpg

Η «Katken» δέχθηκε αμέτρητα μηνύματα και υποσχέθηκε στους followers της ότι θα επαναλάβει τη διαδικασία του Q&A στο άμεσο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/Cg_3k_QoP2A

Οι φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η επανασύνδεση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τον δεσμό του όπως διέρρευσε στα media και επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με τον τρόπο τους κάνοντας τα σχετικά unfollow.

Το πρώην ζευγάρι πραγματοποιεί τις διακοπές του σε διαφορετικά μέρη, με την Κατερίνα Καινούργιου να βρίσκεται στη Μύκονο με τους καλούς της φίλους Πηγή Δεβετζή και Νίκο Κοκλώνη και τον εφοπλιστή να περνά ποιοτικό χρόνο με την παρέα του.

Το πρώην ζευγάρι ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλική πρωτεύουσα όπου χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακολούθησε το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Κρήτη και η «σιγή ιχθύος» του επιχειρηματία στο Instagram.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά προκειμένου να θολώσουν τα νερά, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «ON time».

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό ωστόσο άλλαξε σήμερα αφού η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον επιχειρηματία και έδωσε τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.

Πηγή κεντρικής: katken85

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από τις καλοκαιρινές διακοπές της παρουσιάστριας.