Priyanka Chopra- Nick Jonas: Οι καλοκαιρινές διακοπές και η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Priyanka Chopra- Nick Jonas: Οι καλοκαιρινές διακοπές και η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής περνούν ανέμελες οικογενειακές στιγμές και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς βιώνουν ο Nick Jonas και η σύζυγός του, Priyanka Chopra. Η ζωή του ζευγαριού άλλαξε ριζικά τον Ιανουάριο όταν υποδέχθηκαν την μικρή Malti Marie μέσω παρένθετης μητέρας και ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να πάρει την κόρη του στο σπίτι μετά από 100 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο αφού η μικρούλα γεννήθηκε πρόωρα και έχριζε ιατρικής περίθαλψης. Τώρα έχουν αφήσει πίσω τους τις δύσκολες στιγμές και απολαμβάνουν στο έπακρο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra πήραν την κόρη τους αγκαλιά μετά από 100 ημέρες στην εντατική

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη τους

Η Priyanka Chopra δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία σε Instagram-story όπου βλέπουμε την μικρή Malti Marie με μαγιό και καπέλο στην αγκαλιά των γονιών της.

maltijonas.jpg

Λίγο αργότερα η 40χρονη ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία το χεράκι της μικρής Malti «κλέβει την παράσταση».

«MM, approved», έγραψε η Chopra εννοώντας ότι η κόρη της λάτρεψε την νέα τηε πετσέτα.

maltijonas2.jpg

Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της και μοιράστηκε φωτογραφίες όπου ποζάρει με την οικογένεια και τους φίλους της.

jonas_family.jpg

Ανάμεσα στις υπέροχες εικόνες ξεχώρισε η λήψη όπου η Chopra κρατά στην αγκαλιά της την μικρούλα.

Ο ερχομός της κόρης τους

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2022 ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ανακοίνωσαν το πιο χαρμόσυνο νέο, τον ερχομό της κόρης τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερης στιγμή για να εστιάσουμε στην οικογένειά μας», έγραψαν σε post που κοινοποίησαν ο καθένας στο λογαριασμό του στο Instagram. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 στην Ινδία με δύο τελετές γάμου, μία χριστιανική στο παλάτι Taj Umaid Bhawan στην πόλη Jodhpur και μία παραδοσιακή τελετή Mehendi.

https://www.instagram.com/p/CdTsFy9v3QF

Σε παλαιότερες δηλώσεις της για την δημιουργία οικογένειας η Priyanka είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα συμβεί. Ζω τη στιγμή, το μέγιστο διάστημα για το οποίο κάνω σχέδια είναι δύο μήνες. Αλλά σε 10 χρόνια, θέλω οπωσδήποτε να κάνω παιδιά. Λοιπόν, ελπίζω, νωρίτερα από αυτό. Λατρεύω τα παιδιά και θέλω πολύ να γίνω μητέρα».

Φέτος το ζευγάρι γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας, αγκαλιά με την κορούλα τους. O Nick Jonas δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

«Είμαι παραπάνω από ευτυχής που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλω να ευχαριστήσω κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο νοσοκομείο Rady Children’s La Jolla και Cedar Sinai που έδρασαν με αυταπάρνηση. Το επόμενο κεφάλαιο μας ξεκινάει τώρα και το μωρό μας είναι απίστευτο. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν MM. Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις μαμάδες και τους φροντιστές στη ζωή μου και εκεί έξω. Το κάνετε να φαίνεται τόσο εύκολο. Σας ευχαριστώ, επίσης δεν υπάρχει κανείς με τον οποίο θα ήθελα να το κάνω αυτό παρά με εσάς», έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς Nick Jonas τον Μάϊο.

Πηγή κεντρικής: nickjonas