Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra πήραν την κόρη τους αγκαλιά μετά από 100 ημέρες στην εντατική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra πήραν την κόρη τους αγκαλιά μετά από 100 ημέρες στην εντατική

Μετά από τους πρώτους δύσκολους μήνες που πέρασε στη θερμοκοιτίδα, η Malti Marie Chopra Jonas, η κόρη της Priyanka Chopra και του Nick Jonas βγήκε από την εντατική και ποζάρει για πρώτη φορά.

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους αφού έχουν στο πλευρό τους το παιδάκι που τόσο πολύ ήθελαν. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μιλήσει δημόσια για την απόφασή του να αποκτήσει τη μικρή Mati μέσω παρένθετης μητέρας. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός επιθυμούσαν εδώ και πολύ καιρό να γίνουν γονείς και τώρα που τα κατάφεραν είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η 39χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που δείχνει το διάσημο ζευγάρι να περνάει μια όμορφη στιγμή με την κορούλα τους. Η Priyanka κρατά στην αγκαλιά της το μωρό την ώρα που ο μουσικός την κοιτά στα μάτια. Το ζευγάρι έδωσε στην κόρη του το όνομα Malti Marie Chopra Jonas και στη φωτογραφία η μικρή φοράει ένα ροζ φόρεμα και ασορτί κορδέλα στα μαλλιά.

Η φωτογραφία της Priyanka Chopra και το σχόλιο της έφεραν τον Άγιο Βαλεντίνο πιο κοντά

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra δημοσίευσαν την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους

«Σε αυτή την Ημέρα της Μητέρας δεν μπορούμε παρά να συλλογιστούμε τους τελευταίους λίγους μήνες και όσα περάσαμε που πλέον ξέρουμε ότι τόσος κόσμος έχει βιώσει κι αυτός. Μετά από 100 και μέρες στη θερμοκοιτίδα το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο πίστης και ενώ οι δικοί μας μήνες ήταν μια πρόκληση, είναι κάθε στιγμή τέλεια και πολύτιμη. Επίσης... δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να το κάνω αυτό από εσένα. Σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά @nickjonas Σ'αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός στο post της.

«Είμαι παραπάνω από ευτυχής που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλω να ευχαριστήσω κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο νοσοκομείο Rady Children’s La Jolla και Cedar Sinai που έδρασαν με αυταπάρνηση. Το επόμενο κεφάλαιο μας ξεκινάει τώρα και το μωρό μας είναι απίστευτο. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν MM. Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις μαμάδες και τους φροντιστές στη ζωή μου και εκεί έξω. Το κάνετε να φαίνεται τόσο εύκολο. Σας ευχαριστώ, επίσης δεν υπάρχει κανείς με τον οποίο θα ήθελα να το κάνω αυτό παρά με εσάς», έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς Nick Jonas.

https://www.instagram.com/p/CdTsFy9v3QF

Ο ερχομός της κόρης τους

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2022 ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ανακοίνωσαν το πιο χαρμόσυνο νέο, τον ερχομό της κόρης τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερης στιγμή για να εστιάσουμε στην οικογένειά μας», έγραψαν σε post που κοινοποίησαν ο καθένας στο λογαριασμό του στο Instagram. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 στην Ινδία με δύο τελετές γάμου, μία χριστιανική στο παλάτι Taj Umaid Bhawan στην πόλη Jodhpur και μία παραδοσιακή τελετή Mehendi.

https://www.instagram.com/p/CZAJvizvjf4

Όταν ρωτήθηκε για τη δημιουργία οικογένειας αμέσως μετά τον γάμο τους, η Priyanka είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα συμβεί. Ζω τη στιγμή, το μέγιστο διάστημα για το οποίο κάνω σχέδια είναι δύο μήνες. Αλλά σε 10 χρόνια, θέλω οπωσδήποτε να κάνω παιδιά. Λοιπόν, ελπίζω, νωρίτερα από αυτό. Λατρεύω τα παιδιά και θέλω πολύ να γίνω μητέρα».

Πηγή κεντρικής: priyankachopra