O Nick Jonas στην πιο γλυκιά εξομολόγηση για τη ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του

O Nick Jonas στην πιο γλυκιά εξομολόγηση για τη ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα με την Priyanka Chopra και την κόρη τους Malti.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Nick Jonas και η σύζυγός του, Priyanka Chopra μετά τον ερχομό της κόρης τους. Η ζωή τους άλλαξε ριζικά τον Ιανουάριο όταν υποδέχθηκαν την μικρή Malti μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι κατάφερε να πάρει την κόρη του στο σπίτι μετά από 100 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο αφού η μικρούλα γεννήθηκε πρόωρα και έχριζε ιατρικής περίθαλψης.

Οι αλλαγές στη ζωή του Νick Jonas μετά τον ερχομό της κόρης του

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και τώρα ο τραγουδιστής απολαμβάνει στο έπακρο την πατρότητα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Nick Jonas στο Variety αναφέρθηκε στο πρόσφατο τραγικό συμβάν σε σχολείο στο Uvalde του Τέξας όπου σκοτώθηκαν 19 παιδιά, αποκαλύπτοντας ότι τα νέα άλλαξαν την οπτική του αφού πλέον σκέφτεται ως γονιός. «Το βάρος όλων είναι πολύ πιο έντονο», είπε χαρακτηριστικά στο E!News, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ πιο ευαισθητοποιημένος σε ότι αφορά τα παιδιά.

«Νομίζω ότι τώρα είναι να προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο παρών και όσο πιο στοχαστικός μπορείς για την οικογένειά σου, αλλά και για τις ζωές των άλλων ανθρώπων. Ως πατέρας, ως θείος, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τα παιδιά και όλες τις ζωές που χάθηκαν… Ελπίζω να γίνει αλλαγή και θα δούμε το τέλος αυτού», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τη Malti Marie και την υπέροχη προοπτική του να είσαι γονιός», ανέφερε ο Nick Jonas.

#Nickyanka: Δες τις φωτό που ανέβασαν στα social media Priyanka και Nick Jonas

Ο ερχομός της κόρης τους

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2022 ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ανακοίνωσαν το πιο χαρμόσυνο νέο, τον ερχομό της κόρης τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερης στιγμή για να εστιάσουμε στην οικογένειά μας», έγραψαν σε post που κοινοποίησαν ο καθένας στο λογαριασμό του στο Instagram. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 στην Ινδία με δύο τελετές γάμου, μία χριστιανική στο παλάτι Taj Umaid Bhawan στην πόλη Jodhpur και μία παραδοσιακή τελετή Mehendi.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της για την δημιουργία οικογένειας η Priyanka είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα συμβεί. Ζω τη στιγμή, το μέγιστο διάστημα για το οποίο κάνω σχέδια είναι δύο μήνες. Αλλά σε 10 χρόνια, θέλω οπωσδήποτε να κάνω παιδιά. Λοιπόν, ελπίζω, νωρίτερα από αυτό. Λατρεύω τα παιδιά και θέλω πολύ να γίνω μητέρα».

https://www.instagram.com/p/CdTsFy9v3QF

Φέτος το ζευγάρι γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας, αγκαλιά με την κορούλα τους. O Nick Jonas δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

«Είμαι παραπάνω από ευτυχής που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλω να ευχαριστήσω κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο νοσοκομείο Rady Children’s La Jolla και Cedar Sinai που έδρασαν με αυταπάρνηση. Το επόμενο κεφάλαιο μας ξεκινάει τώρα και το μωρό μας είναι απίστευτο. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν MM. Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις μαμάδες και τους φροντιστές στη ζωή μου και εκεί έξω. Το κάνετε να φαίνεται τόσο εύκολο. Σας ευχαριστώ, επίσης δεν υπάρχει κανείς με τον οποίο θα ήθελα να το κάνω αυτό παρά με εσάς», έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς Nick Jonas.

Πηγή κεντρικής: nickjonas