Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για την κόντρα με τον Ουγγαρέζο πετώντας το «μπαλάκι» στον ίδιο

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για την κόντρα με τον Ουγγαρέζο πετώντας το «μπαλάκι» στον ίδιο

Τι συνέβη μεταξύ των δύο παρουσιαστών και πλέον οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει από κάθε άποψη;

Το Q&A που αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Δευτέρας ήταν γεμάτο απαντήσεις σε ποικίλα ερωτήματα που προβληματίζουν τους followers της. Η 37χρονη παρουσιάστρια, αφού πρώτα εξήγησε πως δε θέλει να σχολιάσει τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη καθώς πιστεύει πως η δημοσιότητα έκανε πολύ κακό στη σχέση τους, έπιασε το θέμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ένας/μία follower ρώτησε την Καινούργιου τι συνέβη και, ενώ ήταν παλιά φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σταμάτησαν να είναι και η παρουσιάστρια πέταξε το «μπαλάκι» στον 42χρονο παρουσιαστή.

«-Ήσουν φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί δεν είστε πια;

-Ρώτα αυτόν καλύτερα. Όπως και να ‘χει, εγώ δεν κρατάω κακίες. Καλή καρδιά και να ‘ναι καλά!»

KAINOURGIOU_OUGGAREZOS.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει να μιλάει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αυτός είναι ο λόγος

Τι συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Η Καινούργιου και ο Ουγγαρέζος ήταν φίλοι μια φορά κι έναν καιρό. Έπειτα, η σχέση τους έγινε περισσότερο επαγγελματική, αφού βρέθηκαν ανταγωνιστές στις εκπομπές τους, όμως, το 2021, αφότου ο παρουσιαστής την είχε ήδη κάνει unfollow, έγινε κάτι που δημιούργησε ένα μάλλον αγεφύρωτο ρήγμα.

Τον Απρίλιο του 2021, ο Ουγγαρέζος άρχισε να αναδημοσιεύει προσβλητικά tweets για την εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας. Το κοινό της τα είδε, της τα έστειλε και η ίδια αποφάσισε να απαντήσει.

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση. Θλίβομαι και τον λυπάμαι, τίποτα άλλο! Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα, πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και ‘παρουσιαστή’ που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα. Πόσο κρίμα. Άλλο να τα κάνει για τον εαυτό του κι άλλο για μία γυναίκα. Τα δικά μου αρνητικά κι εγώ τα κάνω retweet», έγραψε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να την υποστηρίξει

Το περιστατικό είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε και πολλοί θεατές -ακόμα και διάσημοι- αντέδρασαν και είπαν τη δική τους γνώμη. Πρώτη απ’ όλους η Σταματίνα Τσιμτσιλή που υπερασπίστηκε την Καινούργιου.

«Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια, γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…», είπε.

Η πρώτη δουλειά της Κατερίνας Καινούργιου

Πέρα από τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Καινούργιου άδραξε την ευκαιρία να αποκαλύψει στο κοινό ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε στη ζωή της.

KAINOURGIOU_OUGGAREZOS2.jpg

«-Τι δουλειές έχεις κάνει στη ζωή σου;

-Η πρώτη μου δουλειά ήταν στα 18. Πωλήτρια σε βιβλιοπωλείο, στην Πεύκη. Βιβλιαγορά λεγόταν.

Αχ τι μου θύμισες… Όλα τότε ήταν τόσο απλά, αληθινά… χωρίς άγχη», είπε η παρουσιάστρια αναπολώντας τις πιο ξέγνοιαστες εποχές της ζωής της.