Όλοι θέλουμε να έχουμε τη σχέση που έχει η Ελένη Χατζίδου με τους γονείς της

Όλοι θέλουμε να έχουμε τη σχέση που έχει η Ελένη Χατζίδου με τους γονείς της

Η αφιέρωση της τραγουδίστριας στους γονείς της συγκινεί.

Μία πολύ τρυφερή στιγμή της καθημερινότητάς της μοιράστηκε η Ελένη Χατζίδου στον λογαριασμό της στο Instagram και έκανε το κοινό της να συγκινηθεί. Σε αυτήν, τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι γονείς της, οι οποίοι είναι μαζί 54 χρόνια, από το 1968!

Η τούρτα για τους γονείς της και ο τρόπος που γνωρίστηκαν

Η 42χρονη τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι για τους γονείς της που έχουν γενέθλια με διαφορά 10 ημερών ο ένας από τον άλλον. Η τούρτα είχε μινιατούρες τους ίδιους που στέκονται αγκαλιά.

Η τραγουδίστρια έπειτα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, ότι δηλαδή ο μπαμπάς της ζήτησε από τη μαμά της να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι. Μία πολύ ρομαντική γεύση από ένα παρελθόν που λείπει σήμερα.

https://www.instagram.com/p/ChEaSQQtHV2

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου είναι μαζί απ’ το 1968!

Από παιδιά, δηλαδή!

Γνωριστήκανε σ ένα πάρτυ όπου ο μπαμπάς ζήτησε απ’ τη μαμά να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι...

Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι...

Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους που τα έχουν τον ίδιο μήνα(12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμά)να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια, με θέμα το πως γνωριστήκανε!

Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωή ολόκληρη μαζί με κάποιον;», έγραψε στο caption η Χατζίδου. Ένα κείμενο που δείχνει την αγνή αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους.

Η Ελένη Χατζίδου αποτύπωσε την ευτυχία της ζωής της σε μία φωτογραφία

Η Ελένη Χατζίδου έχει πάνω απ' όλα την οικογένεια

Η Ελένη Χατζίδου είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ την οικογένεια και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την κόρη τους, Μελίτα. Θέλει να περνάει χρόνο μαζί τους, προβληματίζεται αν κάνει αρκετά και νιώθει ενοχές όταν λείπει πολύ από το σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CgG4qA2N_KU

«Εσείς νιώθετε ενοχές όταν αποχωρίζεστε τα μικρά σας; Θέλει προσπάθεια για να το διαχειριστείς, αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά με τον εαυτό σου αλλά και με το μωράκι σου Με ρωτάτε για τη Μελίτα… Μου λείπει απίστευτα. Δεν είμαστε μαζί, γι’ αυτό δεν τη βλέπετε. Είναι με την πεθερά μου. Κάνουμε εννοείται κάθε μέρα FaceTime. Αυτόν τον μήνα έχω λείψει και θα λείψω αρκετά. Νομίζω όλες οι μανούλες με καταλαβαίνετε. Απλώς, υπάρχουν δουλειές που δε θα μπορούσε να είναι εδώ πέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα με το μωρό. Θα έπρεπε όλη μου η προσοχή να είναι εκεί. Και στη Νέα Υόρκη, φυσικά, δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί. Έχουμε υπομονή και το παιδάκι δείχνει ότι καταλαβαίνει ευτυχώς. Ξέρει ότι η μαμά έχει δουλειά. Οπότε, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά», είπε και έγραψε πάνω στο βίντεο: «Όταν επιστρέψω, θα της κάνω όλα τα χατίρια»,είχε πει η Χατζίδου όταν βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι.