Η Ελένη Χατζίδου αποτύπωσε την ευτυχία της ζωής της σε μία φωτογραφία

Η Ελένη Χατζίδου αποτύπωσε την ευτυχία της ζωής της σε μία φωτογραφία

Η τραγουδίστρια είναι μία γλυκιά μαμά και η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι αξιολάτρευτη.

Μία υπέροχη φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελένη Χατζίδου και η θέα της θάλασσας δεν ήταν ποτέ πιο όμορφη. Η 42χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε τη θάλασσα και την ώρα που έδυε ο ήλιος τράβηξε την πιο όμορφη φωτογραφία.

Η ευτυχία της Ελένης Χατζίδου σε μία φωτογραφία

Η Χατζίδου απαθανάτισε την κορούλα της με τον Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα, την ώρα που έπαιζε στην παραλία και πήγαινε να μπει στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Cg1q-QMtsT0

Στο caption της φωτογραφίας έγραψε: «Η ευτυχία».

Η γέννηση της Μελίτας

Η Χατζίδου και ο Παύλου καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα...

Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα!

Σ' αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ❤️

Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα...

@eteoklispavlou σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο👨‍👩‍👧

#2/9/2019», έγραψε η Χατζίδου.

Στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, η τραγουδίστρια είχε έντονη αδιαθεσία και αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα της.

Οι ενοχές της Χατζίδου για τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου συχνά δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Στα τέλη του Μαρτίου, μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε έναν προβληματισμό της με τα social media. Αυτός αφορούσε στις ενοχές που έχει κάθε φορά που αφήνει τη μικρή μόνη της για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι.

«Εσείς νιώθετε ενοχές όταν αποχωρίζεστε τα μικρά σας; Θέλει προσπάθεια για να το διαχειριστείς, αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά με τον εαυτό σου αλλά και με το μωράκι σου Με ρωτάτε για τη Μελίτα… Μου λείπει απίστευτα. Δεν είμαστε μαζί, γι’ αυτό δεν τη βλέπετε. Είναι με την πεθερά μου. Κάνουμε εννοείται κάθε μέρα FaceTime. Αυτόν τον μήνα έχω λείψει και θα λείψω αρκετά. Νομίζω όλες οι μανούλες με καταλαβαίνετε. Απλώς, υπάρχουν δουλειές που δε θα μπορούσε να είναι εδώ πέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα με το μωρό. Θα έπρεπε όλη μου η προσοχή να είναι εκεί. Και στη Νέα Υόρκη, φυσικά, δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί. Έχουμε υπομονή και το παιδάκι δείχνει ότι καταλαβαίνει ευτυχώς. Ξέρει ότι η μαμά έχει δουλειά. Οπότε, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά», είπε και έγραψε πάνω στο βίντεο: «Όταν επιστρέψω, θα της κάνω όλα τα χατίρια», είπε η Χατζίδου.

Ο γάμος της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η τελετή έγινε στον Πολυχώρο Ονείρων με την παρουσία των φίλων και των συγγενών τους. Το παρών έδωσε κα η δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας, η οποία και δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CTaLM4sse4I

Την ίδια μέρα βάφτισαν την κορούλα τους, η οποία τότε είχε πρόσφατα κλείσει τα δύο της χρόνια.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου στο πρωινό του Star με συνεργάτη - έκπληξη στο πλευρό τους