Η Σοφία Καρβέλα και η Βίσση πήγαν διακοπές στη Σαντορίνη - Η «έφηβη» Άννα και η photo με τα μπαλόνια

Η Σοφία Καρβέλα και η Βίσση πήγαν διακοπές στη Σαντορίνη - Η «έφηβη» Άννα και η photo με τα μπαλόνια

Οι ξέφρενες διακοπές στο όμορφο νησί και ένα δίδυμο μαμάς - κόρης που μοιάζουν με κολλητές.

Πηγαίνεις διακοπές με τη μαμά σου; Και, αν ναι, τι μορφή έχουν; Θέλουμε να πούμε, οι πιθανότητες δεν είναι με το να έχετε επιλέξει έναν ήρεμο προορισμό, με χαλαρό πρόγραμμα, τα μπάνια σας, φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο;

Η Σοφία Καρβέλα, πάντως, που έχει έρθει από την Αμερική στην Ελλάδα για καλοκαίρι, πήρε τη μαμά της, Άννα Βίσση, και φύγανε για Σαντορίνη. Εκεί, πέρασαν καταπληκτικά, διασκέδασαν με την καρδιά τους και, στο τέλος, η Καρβέλα δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό για να δείξει στους followers τους τι συνέβη.

Η Σοφία Καρβέλα φιλάει τρυφερά τη μαμά της

Τα χαράματα της Δευτέρας (15/8) στο προφίλ της Καρβέλα έφτασαν μερικές φωτογραφίες με τη μαμά της σε έξοδό τους.

sofia_karvela_anna_vissi_santorini3.jpg

Η 64χρονη τραγουδίστρια πόζαρε όλο χαμόγελο στον φακό, ώσπου, ξαφνικά, η κόρη της την έπιασε γλυκά από τα μάγουλα και της έδωσε ένα φιλί. Η στιγμή απαθανατίστηκε από τους παρευρισκομένους και η Σοφία προσέθεσε μπαλόνια και λουλούδια.

anna_vissi_sofia_karvela_santorini2.jpg

Η «έφηβη» Άννα Βίσση

Το ότι η Άννα Βίσση είναι ένας πολύ cool άνθρωπος το ξέρουμε. Πάντα εντυπωσιάζει, άλλωστε, το κοινό της με τις ανακοινώσεις και τις εμφανίσεις της. Τώρα, από τις διακοπές της στην Σαντορίνη, η κόρη της αποφάσισε να κάνει ανάρτηση μερικές κοινές τους φωτογραφίες που δείχνουν πόσο όμορφα περνούσαν εκείνη τη στιγμή αλλά και το πολύ νεανικό στυλ της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/ChQTmteoA4l

Στο caption του post έγραψε: «Πήγα την έφηβή μου διακοπές».

Η selfie στο αυτοκίνητο

Η Σοφία Καρβέλα έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα το καλοκαίρι για διακοπές και έτσι μπορεί να περάσει χρόνο με τη μαμά της, αφού διαμένει μόνιμα στην Αμερική. Και, όταν έρχεται, οι διακοπές της είναι αξέχαστες, όχι μόνο στα νησιά αλλά και στην πόλη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα, η Σοφία έκανε ένα story από νυχτερινή έξοδο με τη μαμά της, με την οποία φωτογραφήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, ντυμένες, βαμμένες και πολύ εντυπωσιακές.

karvela6.jpg

Σοφία Καρβέλα: Η νυχτερινή έξοδος με την Άννα Βίσση και η προπόνηση με τον άντρα της ζωής της