Η Σοφία Καρβέλα μίλησε για τη γυμναστική αλλά αυτό που σχολίασε λέει πολλά για την ψυχολογία της

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε για τη γυμναστική αλλά αυτό που σχολίασε λέει πολλά για την ψυχολογία της

Η σχέση μεταξύ γυμναστικής και ψυχολογίας είναι πολύ δυνατή και η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα λέει κάτι πολύ σημαντικό.

Η σχέση της Σοφίας Καρβέλα με το κοινό της στο Instagram είναι πολύ ιδιαίτερη. Οι αναρτήσεις που κάνει έχουν έναν δικό τους προσωπικό χαρακτήρα και πολλές φορές είναι σαν ο λογαριασμός της να εκτελεί χρέη ημερολογίου.

Η εξομολόγηση για την ψυχολογία της

Η Σοφία Καρβέλα που πλέον ασχολείται με το δικό της brand ρούχων έκανε πριν μερικές ώρες ένα story σχετικά με τη γυμναστική αποκαλύπτοντας ουσιαστικά κάτι σημαντικό για την ψυχολογία της.

sofia_karvela_psixologia.jpg

«Έχω παρατηρήσει ότι, αν δε γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χάλια ψυχολογικά και, αν γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χαρούμενη. Και πάλι είναι δύσκολο να δίνω κίνητρο στον εαυτό μου από τη στιγμή που είμαι πολύ άνετα στο άρρωστο κεφάλι μου, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι διαφορετικά και μου αρέσει αυτός ο νέος ευτυχισμένος εαυτός μου μετά τη γυμναστική. Το συστήνω εξαιρετικά. Απλά κάντε το», έγραψε.

Το παραπάνω σημαίνει ότι υπάρχουν πράγματα - τα οποία δεν αναφέρει- που βασανίζουν έντονα το μυαλό και της δημιουργούν ένα πιο «σκοτεινό» περιβάλλον για τις σκέψεις της, κάτι που αυτήν την εποχή ειδικά (με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα) συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους.

Η Σοφία Καρβέλα ζήτησε συγγνώμη για τα «αχρείαστα» stories γυμναστικής

Πριν μερικές ημέρες, ένα «περίεργο» περιστατικό συνέβη μεταξύ της Καρβέλα και των followers της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκανε ένα story με το οποίο ζητούσε συγγνώμη από το κοινό για το πλήθος των σχετικών με τη γυμναστική αναρτήσεών της, σε περίπτωση που κάποιος από τους κλασικούς κακεντρεχείς έδειχνε ότι ενοχλείται.

«Αγαπητοί φίλοι,

Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί;

Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

  1. Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός.
  2. Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό.

Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη.

Κ.

Bye», έγραψε για να μιλήσει για κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή.

Παλαιότερο βίντεο γυμναστικής της Σοφίας Καρβέλα:

Γιατί είπαμε ότι πρέπει η Σοφία Καρβέλα να λογοδοτήσει για το πόσα stories θα κάνει;