Γιατί είπαμε ότι πρέπει η Σοφία Καρβέλα να λογοδοτήσει για το πόσα stories θα κάνει;

Γιατί είπαμε ότι πρέπει η Σοφία Καρβέλα να λογοδοτήσει για το πόσα stories θα κάνει;

Ούτε η Καρβέλα ούτε κανείς βασικά δεν πρέπει να μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τη γυμναστική και το δείχνει. Και με το σώμα της και με τις αναρτήσεις της. Στον λογαριασμό της στο Instagram φτάνουν πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων γυμναστικής της, στα οποία πλέον έχει εντάξει ακόμα και τα παιδιά της, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Το πρόσφατο story με τις ασκήσεις της:

Η Σοφία Καρβέλα ζήτησε συγγνώμη για τα «αχρείαστα» stories γυμναστικής

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μπήκε χτες το βράδυ (27/7) στη διαδικασία να ζητήσει συγγνώμη για τις αναρτήσεις που έκανε προλαβαίνοντας τους κακεντρεχείς που ενδεχομένως να της έστελναν το δικό τους σχόλιο σχετικά με το αν είναι «περισσότερα από όσα θα έπρεπε» τα σχετικά με τη γυμναστική stories της.

«Αγαπητοί φίλοι,

Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί;

Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

  1. Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός.
  2. Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό.

Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη.

Κ.

Bye», έγραψε για να μιλήσει για κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή.

Αυτό το περίεργο αίσθημα δικαιώματος ιδιοκτησίας στο προφίλ του άλλου...

Τα social media, με την αμεσότητά τους αλλά και τη δύναμη του «πέπλου» πίσω από το οποίο κρύβονται οι χρήστες, έχουν γίνει χώρος για πολλή κριτική. Σχόλια για κάθε τι που δημοσιεύεται, αλλά με έναν τρόπο που παρουσιάζει μία αποθράσυνση η οποία στην πλειοψηφία των φορών δε θα υπήρχε αν μιλούσε κάποιος στον Χ από κοντά. Και σίγουρα δε θα έλεγε κάποιος από κοντά τα αγενή σχόλια που ανά διαστήματα διαβάζουμε στις αναρτήσεις των διαφόρων προσώπων.

Στην τελική, δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τι θα ανεβάσει και τι δε θα ανεβάσει. Δικό του είναι το προφίλ, ό,τι θέλει κάνει. Αν σε ενοχλεί η παρουσία του, το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μην το ακολουθείς πια. Όλα τα υπόλοιπα είναι τα πραγματικά αχρείαστα. Ούτε κακίες ούτε τίποτα.

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν την εμμονή που κάθε μαμά θα ήθελε να έχουν τα παιδιά της