Σοφία Καρβέλα: Η νυχτερινή έξοδος με την Άννα Βίσση και η προπόνηση με τον άντρα της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σοφία Καρβέλα: Η νυχτερινή έξοδος με την Άννα Βίσση και η προπόνηση με τον άντρα της ζωής της

Η κόρη της τραγουδίστριας απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται οικογενειακώς στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η ηθοποιός- σχεδιάστρια μόδας μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια ωστόσο επισκέπεται συχνά τη χώρα μας για να δει τους γονείς της (Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα) και αγαπημένα πρόσωπα.

Η 39χρονη έχει μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία της και πλέον ακολουθεί ένα πολύ υγιεινό lifestyle που συνδυάζει ισορροπημένη διατροφή με καθημερινή άσκηση. Η κόρη της Ελληνίδας σταρ θέλει να μυήσει και τα παιδιά της (Νίκο και Νέστορα) σε αυτό τον τρόπο ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές που γυμνάζεται μαζί τους στο σπίτι.

Οι διακοπές της Σοφίας Καρβέλα στην Ελλάδα

Η Σοφία Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από το προφίλ της πήραμε μια γεύση από τη ζωής της εν μέσω διακοπών. Η 39χρονη φόρεσε ένα υπέροχο, ψηλόμεσο πορτοκαλί μπικίνι και απόλαυσε τις βουτιές της στην πισίνα. Λίγο αργότερα δημοσίευσε μερικά videos όπου την βλέπουμε να γυμνάζεται με τον γιο της. Η ηθοποιός ανέφερε ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις συνήθειες των γονιών τους οπότε προσπαθεί να τους δίνει τα σωστά ερεθίσματα.

«Έχω παρατηρήσει ότι, αν δε γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χάλια ψυχολογικά και, αν γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χαρούμενη. Και πάλι είναι δύσκολο να δίνω κίνητρο στον εαυτό μου από τη στιγμή που είμαι πολύ άνετα στο άρρωστο κεφάλι μου, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι διαφορετικά και μου αρέσει αυτός ο νέος ευτυχισμένος εαυτός μου μετά τη γυμναστική. Το συστήνω εξαιρετικά. Απλά κάντε το», έγραψε πρόσφατα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cg4f2z4IQWd

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μπικίνι στην τοποθεσία: πατρικό σπίτι στην Εκάλη

Η νυχτερινή έξοδος με την μαμά της, Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση συμπληρώνουν η μία την άλλη και αν δεν ήταν μαμά-κόρη, θα μπορούσαν άνετα να είναι κολλητές φίλες. Πριν λίγες ώρες η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας πόσταρε μια selfie φωτογραφία τους, ενημερώνοντάς μας ότι οι 2 τους θα πραγματοποιήσουν νυχτερινή έξοδο.

vissi_karvela2.jpg

Λίγο αργότερα είδαμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τα νυχτοπερπατήματά τους στην Βάρκιζα, παρέα με καλούς φίλους. Η Σοφία Καρβέλα πόζαρε στην αγκαλιά του Χρύσανθου Πανά και παρέδωσε μαθήματα στυλ με το casual look της.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela