Ο δεύτερος, 3ήμερος γάμος της JLo και του Ben Affleck δε θα έχει καμία σχέση με αυτόν στο Las Vegas

Ο δεύτερος, 3ήμερος γάμος της JLo και του Ben Affleck δε θα έχει καμία σχέση με αυτόν στο Las Vegas

 (Photo by Pierre Suu/GC Images)

Οι Bennifer έχουν ετοιμάσει τρεις μέρες εορτασμών και, αυτήν τη φορά, δε λογαριάζουν καθόλου τα έξοδα.

Ακριβώς έναν μήνα μετά τον πρώτο γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο Las Vegas, έρχονται τα νέα ότι το ζευγάρι ετοιμάζει έναν δεύτερο, οι εορτασμοί του οποίου θα κρατήσουν για τρεις μέρες. Όχι, δεν είναι κάποιο αστείο, ούτε και εκπλήσσει πολύ κόσμο, αφού και οι δύο έχουν τα οικονομικά για να το υποστηρίξουν αλλά και φημίζονται για τα πολυτελή τους γούστα. Οπότε, ένας γάμος «μίας υπογραφής» στο Las Vegas δε θα τους κάλυπτε.

Celebrity Sightings In Paris - July 26th, 2022

Ο δεύτερος γάμος της JLo με τον Ben Affleck

Οι νέες πληροφορίες τώρα θέλουν τους Bennifer να έχουν ετοιμάσει μία τριήμερη γιορτή που θα ξεκινάει την Παρασκευή 19 Αυγούστου και θα ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

«Όλη η προσοχή θα είναι πάνω στην JLo. Ο Ben θέλει όλη η προσοχή να είναι πάνω της κατά τη μεγάλη τους μέρα», είπε πηγή στο Page Six.

Ο χώρος που έχουν επιλέξει για την περίσταση είναι η ιδιοκτησία του Affleck στην Georgia, κάτι που βγάζει πολύ νόημα αν δεις τις φωτογραφίες του σπιτιού στη Savannah.

Δες εδώ:

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή ιδιοκτησία 350 στρεμμάτων στο Hampton Island που περιλαμβάνει δύο μεγάλα σπίτια και ένα εξοχικό που έχει το όνομα «The Summer Cottage». Η διακόσμηση βασίζεται στο λευκό και σε ξύλινες λεπτομέρειες, ενώ το τοπίο εξωτερικά είναι καταπράσινο, κάτι που δημιουργεί το τέλειο πλαίσιο για έναν πολυτελή γάμο, εφάμιλλο με αυτό που θα περίμενε κανείς από το ζευγάρι.

Empower queen: 5 φορές που η Jennifer Lopez απάντησε έτσι όπως έπρεπε σε σεξιστικά σχόλια

Ο πρώτος γάμος της JLo και του Ben Affleck

Οι Bennifer που έχουν εξελιχθεί σε κάτι σαν έμπρακτη απόδειξη του «σωστού timing», παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe

Η νύφη δεν φόρεσε ένα, αλλά δύο νυφικά. Ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

https://www.instagram.com/p/CgIaA1kAMlz

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ.

«Ίσα που φτάσαμε στο λευκό γαμήλιο παρεκκλήσι μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac, που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο και θα ήταν στο κρεβάτι», πρόσθεσε.