Η Φαίη Ξυλά ποζάρει με μπικίνι και οι killer abs της αποθεώνονται

Η Φαίη Ξυλά ποζάρει με μπικίνι και οι killer abs της αποθεώνονται

Η ηθοποιός περνά το φετινό της καλοκαίρι κάπου στο Ιόνιο.

Η Φαίη Ξυλά και ο χρόνος έχουν μια υπέροχη σχέση. Σχέση που μας βάζει σε σκέψεις: Πώς καταφέρνει να ομορφαίνει όσο μεγαλώνει; Φταίνε τα σπάνια γονίδια, η ήδη υπάρχουσα αριστοκρατική ομορφιά, ένα υγιεινός τρόπος ζωής ή απλά το γεγονός ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή χωρίς να αγχώνεται για κάτι ούτως ή άλλως αναπόφευκτο;

Μπορεί κανένα από τα παραπάνω, μπορεί και όλα τα παραπάνω μαζί. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, το οποίο είναι μια δυναμική, όμορφη και πολύ γοητευτική γυναίκα με αυτοπεποίθηση και υπέροχη αύρα. Έχει μάλιστα αυτή την σπάνια γοητεία της «ήρεμης δύναμης», εκείνης που κάνει εκκωφαντικό θόρυβο άνευ προσπάθειας.

https://www.instagram.com/p/CREUwz9rTLe

Έτσι κυλούν και οι διακοπές της. Άκοπα, χαλαρά, χωρίς την καταβολή προσπάθειας: Όπως πρέπει πραγματικά να είναι οι διακοπές. Η ηθοποιός περνά το φετινό της καλοκαίρι κάπου στο Ιόνιο, χωρίς να γνωρίζουμε με ποιον έχει ταξιδέψει εκεί. Το μόνο που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι όποιος την ψάχνει, μπορεί να την βρει σε μια παραλία της Κέρκυρας, να κολυμπά με ένα ασπρόμαυρο μπικίνι, να ξαπλώνει στα βράχια, να απολαμβάνει την υφή της άμμου και του αυγουστιάτικου ήλιου.

Όλα αυτά τα κάνει με τους killer abs που ομολογουμένως διαθέτει, οι οποίοι προδίδουν ότι όσο αμέριμνη είναι στις διακοπές της, εξίσου πειθαρχημένη είναι στην καθημερινότητά της. Με πολύ καλλίγραμμη σιλουέτα και αξιοζήλευτους κοιλιακούς, πόζαρε με φόντο τα κρυστάλλινα νερά της Κέρκυρας.

https://www.instagram.com/p/ChKA-i8L-MW
https://www.instagram.com/p/Cg9Kz3GrGwB

Η Φαίη Ξυλά δεν έχει ούτε 150 αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, αλλά αρκούν για να μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάθε φορά που αποφασίζει να ποστάρει. Ίσως γιατί το «ποστάρω άρα υπάρχω» δεν την αγγίζει, οπότε υπάρχει ουσιαστικότερα.

Όσες αναρωτιούνται πώς διατηρεί τις αναλογίες αυτές, αξίζει να διαβάσουν όσα είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό Shape μερικά χρόνια πριν. «Με τα χρόνια έχω αποκτήσει “παιδεία” στη διατροφή. Φροντίζω να τρώω κάθε μέρα πρωινό και να τηρώ τα πέντε μικρά γεύματα. Τρώω πολλά φρούτα, λαχανικά και πίνω αρκετό γάλα. Όμως, ακόμη κι όταν πάρω 2 κιλά, δεν αγχώνομαι. Ξέρω ότι θα τα χάσω. Πάντως, αν ποτέ έπαιρνα πολλά κιλά θα το αντιμετώπιζα, δε θα το αποδεχόμουν. Ούτε θα με έπαιρνε από κάτω. Πιστεύω πως η διατήρηση σωστού βάρους είναι θέμα θέλησης».

https://www.instagram.com/p/CRyHanMLtjs

Όσον αφορά τη γυμναστική, της αρέσει αλλά δεν είναι εμμονική: «Μου αρέσει πολύ η yoga και το χειμώνα, οπότε και έχω χρόνο, κάνω πάντα μία φορά την εβδομάδα. Έχω δοκιμάσει να γυμναστώ με πολλούς άλλους τρόπους, αλλά μόνο η yoga κατάφερε να με ιντριγκάρει. Νιώθω ότι αναζωογονεί και το μυαλό μου. Επίσης, η μεγάλη σημασία που έχει η αναπνοή για τη yoga με βοηθά και στη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι μου δημιουργεί αρμονία, όχι μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Επίσης, προσπαθώ κάθε μέρα στο σπίτι να αφιερώνω ένα 10λεπτο στην άσκηση με βασικές ασκήσεις: κοιλιακούς, ραχιαίους, με λάστιχα κ.λπ. Η δραστηριότητα μου κάνει καλό».

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε πει: «Δεν προσπάθησα ιδιαίτερα γι’ αυτό, είναι κάτι που δεν’ απέκτησα με ιδιαίτερο κόπο, έγινε μόνο του. Προφανώς έχω καλό μεταβολισμό και σίγουρα το ότι δεν κάθομαι, γιατί η δουλειά μου έχει πολύ κίνηση. Βοήθησε το ότι θηλάζω, τρέχω όλη την ημέρα. Έτσι ήρθε κι έδεσε όλο το πράγμα, κι όσο γρήγορα τα πήρα 25 κιλά, έτσι τα έχασα. Ήμουν χαλαρή με τα κιλά μου στην εγκυμοσύνη, δεν με απασχολούσαν καθόλου, ούτε αν θα τα χάσω μετά, είχα άλλες προτεραιότητες την περίοδο αυτή. Πήρα πολύ γρήγορα τα κιλά και τα έχασα πολύ γρήγορα.

Το μωρό δεν μπορώ να πω ότι με ταλαιπώρησε πολύ με ξενύχτια, 1-2 φορές, που ήμουν πολύ κουρασμένη, έτυχε να έχει γκρίνια το παιδί. Πιο πολύ είναι π κούραση της δουλειά και φυσικά μετά η συνεχόμενη απασχόληση στο σπίτι, γιατί με το παιδί τρέχω πάνω-κάτω, οπότε μου έκανε καλή γυμναστική. Έπαιρνα κιλά από την πρώτη μέρα. Μέχρι τον πέμπτο μήνα δούλευα και δεν φαινόταν ότι είμαι έγκυος. Φαινόμουν λίγο πιο νταρντάνα. Ήμουν αρκετά λεπτή πριν, οπότε δεν φαινόταν ότι πάχυνα πολύ. Με το που σταμάτησα τη δουλειά έκανα μια κοιλάρα.

(…) Τα κιλά της εγκυμοσύνης μου, μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό που τα έπαιρνα, δεν αισθανόμουν ότι ήμουν χοντρή, αλλά το ότι ήμουν έγκυος. Έβλεπα στη ζυγαριά του γιατρού μου, όχι στη δική μου, γιατί δε ζυγίζομαι ποτέ, δεν το έχω συνήθεια. Ήταν φυσιολογικό να αλλάζει το σώμα μου, αλλά επειδή άλλαζε μέρα με τη μέρα δεν είχα καταλάβει ότι πήρα 25 κιλά. Αν δε μου το έλεγε ο γιατρός και δεν έβλεπα τα μάτια του να ανοίγουν διάπλατα, «Χριστέ μου!!! Πόσα κιλά παίρνεις;», θεωρούσα ότι πορεύομαι πολύ φυσιολογικά».

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός είναι μητέρα ενός αγοριού, του γιου που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. «Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα αυτό το ένστικτο της μητρότητας. Ένιωσα κατευθείαν μαμά, πριν δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου. Υπάρχουν γυναίκες που λένε ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Βλέπουν τα παιδάκια και κάνουν σαν τρελές», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Studio 4 η Φαίη Ξυλά. «Πάντα αισθανόμουν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη, ότι είμαι πολύ μικρή ακόμη, ότι είναι μεγάλη ευθύνη…Και είναι όλα αυτά αλλά είναι και το πιο ωραίο πράγμα που σε εμένα έχει συμβεί».

Πλέον μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις για τον γιο τους, Πάρη, τον οποίο έχουν και οι δύο ως απόλυτη προτεραιότητα. Άλλωστε, ήταν μαζί για 15 ολόκληρα χρόνια. Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Hello και τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, το 2016 και μερικά χρόνια πριν χωρίσουν, είχαν δηλώσει για τη γέννηση του γιου τους: «Είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε βοήθεια από τους γονείς μας. Σίγουρα, όμως, έχουν αλλάξει τα πράγματα, γιατί προστέθηκε ένα μέλος στην οικογένεια μας. Έχει το δικό του πρόγραμμα, που ακολουθούμε, αλλά νομίζω πως όταν αποκτάς παιδί σαν να ξαναγεννιέσαι. Αρχίζεις να τα βλέπεις όλα από την αρχή».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, είχε πει αναφορικά με την προσωπική της ζωή: «Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα.

https://www.instagram.com/p/BXkSTqXl_m3

Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ».

https://www.instagram.com/p/BL0eTqoBrrc