Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική, αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε στο αεροδρόμιο

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική, αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε στο αεροδρόμιο

Ακόμα δεν πάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη, οι αναποδιές ξεκίνησαν...

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, και κάπως έτσι τελείωσαν και οι ξέφρενες καλοκαιρινές διακοπές της Σοφίας Καρβέλα στην Ελλάδα, η οποία απόλαυσε το προηγούμενο διάστημα τα καταγάλανα νερά, τον ήλιο και τις ομορφιές των νησιών μας.

Αφού επισκέφθηκε διάφορους προορισμούς έχοντας πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική όπου ζει μόνιμα τα τελευταία αρκετά χρόνια μαζί τον αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιου τους, Νικόλα και Νέστορα.

https://www.instagram.com/p/ChRlRy_IKfs

Η Σοφία Καρβέλα και η Βίσση πήγαν διακοπές στη Σαντορίνη - Η «έφηβη» Άννα και η photo με τα μπαλόνια

Η 39χρονη, λοιπόν, άφησε τα παιδιά της στη γιαγιά τους ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για εκείνη, αφού με το που έφτασε στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η Σοφία έχασε τις βαλίτσες της και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι της... με άδεια χέρια. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από Insta stories που ανέβασε, στα οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Άλλο ένα θύμα χαμένων βαλιτσών. Νευριασμένη όσο τίποτα. Είμαι πολύ υλίστρια γι’ αυτό είναι συντριπτικό για μένα. Απλά δεν μπορώ να πάω σπίτι με χαμένες τις βαλίτσες μου. Νιώθω άδεια. Πάω να κάνω τα νύχια μου. Με τη μίζερη χειραποσκευή μου. Μετά θα πάω να κάνω γιόγκα. Το να γυρνάς σε ένα άδειο διαμέρισμα χωρίς βαλίτσες ή παιδιά θα είναι σίγουρα κακό για την ήδη περίεργη ψυχική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή. Παρεμπιπτόντως τα παιδιά δεν χάθηκαν είναι σε διακοπές όσο εγώ δουλεύω. Απλά σας το λέω», έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στο μοντέρνο σπίτι της στη Νέα Υόρκη - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Η Σοφία Καρβέλα είναι εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμη κάτοικος Νέας Υόρκης, ωστόσο η ίδια μαζί με την οικογένειά της επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ηθοποιός-σχεδιάστρια μόδας αγαπά ιδιαίτερα τη διακόσμηση και έτσι δεν θα μπορούσε παρά να αποτυπώσει πλήρως το προσωπικό της γούστο και χαρακτήρα στον χώρο όπου μένει.

Στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, η Σοφία Καρβέλα έχει «παντρέψει» το κλασικό με το μοντέρνο, με τη vintage διακόσμηση και τα boho vibes στους χώρους του σπιτιού της να κάνουν τη διαφορά.

Μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 39χρονη έχει επιτρέψει στους χιλιάδες followers της να πάρουν μια ιδέα από το μοντέρνο σπίτι της και παρακάτω θα βρεις μερικές από αυτές:

Πηγή φωτογραφιών: @thesofiakarvela