H ανάμειξη της Angelina Jolie στην αγωγή για τη σύλληψη του Brad Pitt από το FBI

Τσακιρίδου Χριστίνα
H ανάμειξη της Angelina Jolie στην αγωγή για τη σύλληψη του Brad Pitt από το FBI

Oι άγνωστες λεπτομέρειες για τον άγριο τσακωμό των Brangelina σε αεροσκάφος το 2016 ήρθαν στο φως.

H Angelina Jolie, φέρεται να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η γυναίκα που προσέφυγε στο FBI ανώνυμα ζητώντας να της κοινοποιηθούν τα έγγραφα για το περιστατικό του 2016 στο αεροπλάνο, στο πλαίσιο του νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης.

Η αποκάλυψη για την ανώνυμη αγωγή

Σύμφωνα με το Variety που επικαλείται δημοσίευμα του Puck, η Αμερικανίδα σταρ είχε συναντηθεί με έναν πράκτορα του FBI ώστε να καταγγείλει την επίθεση του Pitt. Ο ηθοποιός φέρεται να πήγε την πρώην σύζυγό του στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τους αεροπλάνου και την άρπαξε από τους ώμους, φωνάζοντας: «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια!».

H διάσημη ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της, της επιτέθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο και ανέφερε ότι την έλουσε με μπύρα.

Ο λόγος που η Angelina Jolie δεν πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στον Brad Pitt

Εντούτοις η εισαγγελία έκρινε ότι η καταγγελία της Jolie, άγνωστο για ποιον λόγο αυτή τη στιγμή, δεν αρκούσε για να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρους του Pitt ίσως και ελλείψει άλλων αποδείξεων.

Ο άγριος τσακωμός στο αεροπλάνο

Πρόκειται για έγγραφα που περιλαμβάνονταν στην έρευνα που πραγματοποίησαν το FBI και οι αρχές πρόνοιας του Los Angeles το 2016 αφού έλαβαν ανώνυμη πληροφορία ότι ο Brad Pitt μεθυσμένος τσακώθηκε με την Angelina Jolie κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από τη Γαλλία στο Los Angeles.

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει τότε στον Τύπο ο Brad Pitt «κακοποίησε λεκτικά και σωματικά» ένα από τα παιδιά στο αεροπλάνο, κατηγορία που ο Brad Pitt είχε αρνηθεί. Η έρευνα έκλεισε ένα μήνα αργότερα χωρίς να αποδοθεί στον ηθοποιό κάποια κατηγορία.

Στα έγγραφα του FBI που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Angelina Jolie αναφέρει ότι υπήρχε ένταση μεταξύ εκείνης και του Brad Pitt ο οποίος έπινε κατά τη διάρκεια του πολύωρου ταξιδιού, ενώ οι ενέργειές του εκείνη την ημέρα, την έκαναν να νιώθει «σαν όμηρος» στο αεροπλάνο.

Πηγές από το περιβάλλον του 58χρονου ηθοποιού έχουν διαψεύσει ότι ο Pitt έκανε κακό στο γιο του, δηλώνοντας στο περιοδικό People: «Είναι κατηγορηματικός ότι δεν έφτασε στο επίπεδο σωματικής κακοποίησης, ότι κανείς δεν υπέστη σωματική βλάβη. Δεν χτύπησε το παιδί του στο πρόσωπο με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν το έκανε αυτό- είναι κατηγορηματικός. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, επειδή η αντιπαράθεση ξέφυγε από τον έλεγχο».

Tο μόνο σίγουρο είναι πως οι διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι παραμένουν αγεφύρωτες και η δικαστική τους διαμάχη δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com