Επέτειος 20 ετών για τον Χρήστο Σπανό και τη Μελίνα Παιονίδου - «Χρόνια μας πολλά υπέροχο κορίτσι»

Ιωάννα Τζανή
Επέτειος 20 ετών για τον Χρήστο Σπανό και τη Μελίνα Παιονίδου - «Χρόνια μας πολλά υπέροχο κορίτσι»

Η κούκλα κόρη τους και το «άκρως οικογενειακό» σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους.

Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και συγχρόνως αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να συμπληρώνουν 20 χρόνια γάμου και απόλυτης ευτυχίας. Στις 17 Αυγούστου 2002, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

Ο ηθοποιός και η μαέστρος αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα απόλυτης αφοσίωσης και η αγάπη που τρέφουν ο ένας προς τον άλλον παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.

Άκρως οικογενειακή υπόθεση το ταλέντο: Η 20χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού και οι τέλειες πόζες τους

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος - τουλάχιστον από την πλευρά του ηθοποιού - αφού όταν συνάντησε την πλέον γυναίκα της ζωής του στην αίθουσα της δραματικής σχολής όπου εκείνος φοιτούσε και εκείνη ήταν καθηγήτρια, ένιωσε να αλλάζει ο κόσμος του και ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι θα γίνει μητέρα του παιδιού του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν μόλις 20 χρόνων.

https://www.instagram.com/p/CJQ-NJKh86W

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!:

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20 χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Αν και αρχικά υπήρχε έντονος ενδοιασμός από την πλευρά της μαέστρου, μιας και ο Χρήστος ήταν μαθητής της, εκείνος τη διεκδίκησε με κάθε τρόπο και τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της.

Όπως απέδειξε η πορεία του δεσμού τους, ο γνωστός ηθοποιός έπραξε πολύ σωστά που τη διεκδίκησε μέχρι τέλους, αφού δημιούργησαν μια σχέση ζωής και φυσικά απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους Μαρίνα, η οποία ήρθε στον κόσμο το 2002 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Μάλιστα, η κόρη τους έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, με τους γονείς της να είναι πολύ περήφανοι για εκείνη.

Η τρυφερή αφιέρωση του Χρήστου Σπανού στη Μελίνα Παιονίδου για την επέτειο γάμου τους

Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Σπανός ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα 20 χρόνια γάμου τους, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες όπου η Μελίνα Παιονίδου ποζάρει μόνη της και μία κοινή τους, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια μας πολλά υπέροχο κορίτσι».

https://www.instagram.com/p/ChWwdI0DmnI

Το «άκρως οικογενειακό» σπίτι που στεγάζουν την αγάπη τους ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα αιονίδου

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Μελίνα Παιονίδου διατηρεί ιδιωτικό και τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο, ο 47χρονος ηθοποιός είναι πολύ ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους. Έτσι εμείς καταφέραμε να πάρουμε μια ιδέα από την cozy διακόσμηση του διαμερίσματός τους, με τα στοιχεία που ξεχωρίζουν να είναι το πιάνο στο καθιστικό, οι περίτεχοι καθρέφτες, το τζάκι αλλά και η πολύ όμορφη βεράντα τους.

https://www.instagram.com/p/B-A0Q5Hh8d8

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικού του σπιτιού που στεγάζουν την οικογένεια και τον έρωτά τους ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου.

Πηγή φωτογραφιών: @christosspanos