Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου παραδίδουν μαθήματα καλοκαιρινής selfie

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου παραδίδουν μαθήματα καλοκαιρινής selfie

Το ερωτευμένο ζευγάρι χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λίγο πριν την επιστροφή στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σύρο, την γενέτειρα της ηθοποιού.

Το δημοφιλές ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο την έγγαμη ζωή και τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Ελληνικά νησιά. Η 30χρονη και ο 41χρονος είναι κυριολεκτικά αχώριστοι και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύουν τρυφερά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους.

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Λίγο μετά τη συνεργασία τους το φετινό καλοκαίρι στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, η νεαρή ηθοποιός και ο σύζυγός της ταξίδεψαν στη Σίφνο και δεν δίστασαν να δημοσιεύουν μερικά Instagram-stories στους προσωπικους τους λογαριασμούς.

mixalaki_papageorgiou.jpg

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πόσταρε μια selfie φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι γράφοντας: «My girl».

The2Night Show: Η ατάκα του Γιώργου Παπαγεωργίου για τους 7 μήνες γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη

Ο γάμος τους στην Σύρο

Πριν λίγους μήνες Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας:

«Δεν είναι αλήθεια ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μας».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου 2021 στο δημαρχείο της Ερμούπολης Σύρου με ελάχιστους καλεσμένους. Αργότερα ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στην παραλία Κόμητο όπου οι συμπρωταγωνιστές της Δανάης από της «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το παρών.

Toν περασμένο Σεπτέμβριο η Δανάη Μιχαλάκη είχε ερωτηθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μαμά απαντώντας χαρακτηριστικά: «Είναι νωρίς ακόμα, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας αλλά θα το θέλαμε να συμβεί». Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της ή την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού η 29χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως θα το έκανε με χαρά αλλά εξήγησε πως θα ήθελε να αποφύγει μια συνεργασία με τον σύζυγό της αν εκείνος είχε τον ρόλο του σκηνοθέτη.

«Το καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για τον γάμο μου αλλά πρέπει να σέβεσαι ότι κάποιος πρέπει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή. Δεν ένιωσα να ξεπερνιούνται τα όρια, καλό όμως θα ήταν να υπάρχουν και να καταλαβαίνουν ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι», τόνισε η Δανάη Μιχαλάκη.

Πηγή κεντρικής: papageorgiou_g81