Ο Brooklyn Beckham έδωσε απάντηση για την κόντρα της συζύγου του με την μαμά του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Brooklyn Beckham έδωσε απάντηση για την κόντρα της συζύγου του με την μαμά του

Είναι τελικά σε κόντρα η Victoria Beckham και η Nicola Peltz, μόλις 4 μήνες μετά τον γάμο; 

Εδώ και λίγες ημέρες, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως νύφη και πεθερά, όχι απλά δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά δεν μιλούνται. Σήμερα ο Brooklyn Beckham αποφάσισε με συνέντευξή του να μας διευκρινήσει τι συμβαίνει με αυτή την πρωτότυπη νέα κόντρα στην διεθνή showbiz. Αλλά ίσως να μας μπέρδεψε και περισσότερο.

Αλήθεια ή ψέμα;

H Page six είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πριν από λίγες μέρες: «Δεν μπορεί η μία να ανεχτεί την άλλη. Το διάστημα που προηγήθηκε του γάμου ήταν καταστροφικό», τόνισε η πηγή που επικαλέστηκε το δημοσίευμα και όλα ξεκίνησαν από τη προετοιμασία του γάμου. Η Nicola δεν ήθελε με τίποτα να έχει η Victoria οποιαδήποτε σχέση με τον σχεδιασμό και η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν μηδενική. Μάλιστα 4 μήνες μετά τον γάμο, έχει χαθεί και κάθε επικοινωνία των Beckham με τον γιο τους Brooklyn όπως αναφέρουν άλλα δημοσιεύματα.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz

https://www.instagram.com/p/CfKL0Y8skSb

Το όλο θέμα πυροδότησε και το εξώφυλλο στο περιοδικό Tatler, της Nicola Peltz όπου εμφανιζόταν ως η νέα κυρία Μπέκαμ, τίτλος που έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά. Η διαφωνία τους, είχε ξεκινήσει σε σχέση με το νυφικό. Κάποιοι ανέφεραν πως η Nicola απέφυγε τεχνητά να φορέσει νυφικό από την συλλογή της μέλλουσας πεθεράς και εκείνη είχε πληγωθεί.

https://www.instagram.com/p/CgNdNK6JZl7

Η απάντηση του γιου των Beckham

Αυτός που βρέθηκε στη μέση, δεν ήταν άλλος από τον Brooklyn ο οποίος πρέπει και να «ζορίστηκε» με την όλη κατάσταση.

https://www.instagram.com/p/ChFaBo7OVpM

Στην συνέντευξη στο περιοδικό Variety εξηγεί πως: «Πάντα θα προσπαθούν να γράψουν τέτοια πράγματα. Πάντα θα προσπαθούν να ρίξουν τους ανθρώπους. Όλοι τα πάνε καλά μεταξύ τους, κάτι που είναι καλό». Κάπως περίεργη η δήλωση γιατί δεν αναφέρεται σε πρόσωπα και πράγματα, προσπαθώντας μάλλον να υποβιβάσει το γεγονός. Η Nicola επίσης, δήλωσε στο Variety, πως ήθελε πολύ να βάλει νυφικό της πεθεράς της, αλλά την είχαν ενημερώσει από το ατελιέ, ότι δεν θα προλάβαιναν να το ετοιμάσουν, για αυτό και εκείνη προτίμησε ένα εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Valentino.