Ποια είναι η νέα σύντροφος του Gerard Piqué, Clara Chia Marti - Η άγνωστη συμφωνία με τη Shakira

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Gerard Piqué, Clara Chia Marti - Η άγνωστη συμφωνία με τη Shakira

Ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται δημόσια με τη νέα του σύντροφο και καταπατά τη συμφωνία που έκανε με την πρώην του.

Μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό – σοκ της Shakira από τον Gerard Piqué, o 35χρονος ποδοσφαιριστής εθεάθη σε έξοδό του με τη νέα του σύντροφο. Η 23χρονη Clara Chia Marti φαίνεται πως έχει ξετρελάνει τον Pique, o οποίος δεν μπορεί να κρατηθεί και δε νοιάζεται καθόλου που οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω του.

Ο Gerard Piqué και η Clara Chia Marti πιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία και το βίντεο βρέθηκε στη συνέχεια στο Ισπανικό Μέσο Socialite.

Η αντίδραση της Shakira

Οι πληροφορίες από τρίτους αναφέρουν ότι η Shakira είναι έξαλλη με τον πρώην της, καθώς δε θεωρεί ότι τα παιδιά έπρεπε να δουν τον πατέρα τους τόσο γρήγορα με άλλη σύντροφο. Το ζευγάρι που ήταν μαζί για 11 χρόνια είχε κάνει συμφωνία να μην εμφανιστεί δημόσια με νέους συντρόφους τον πρώτο χρόνο μετά τον χωρισμό, κάτι που ο Piqué καταπάτησε.

undefined

Η μαμά της Shakira ήταν ξεκάθαρη και θέλει η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον Pique

Ποια είναι η Clara Chia Marti;

Η Clara Chia Marti είναι 23 ετών και φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που δουλεύει στην εταιρία διοργάνωσης event του Piqué. Η ίδια έχει υπάρξει και σερβιτόρα σε ένα πάρτι που έχει διοργανώσει ο ποδοσφαιριστής.

Η εφημερίδα The Unit ισχυρίζεται ότι ο Piqué βγαίνει με τη φοιτήτρια από πριν χωρίσει από τη Shakira, χωρίς αυτό να έχει με κάποιον τρόπο επιβεβαιωθεί.

«Ο Gerard και η Clara βλέπονται μήνες τώρα. Είναι μία φοιτήτρια που δουλεύει για εκείνον στο γραφείο του και οργανώνει events. Κράτησαν τη σχέση τους μυστική, αλλά όλοι γύρω τους γνωρίζουν τι συμβαίνει», γράφει η The Sun.

Όταν το όνομά της έγινε γνωστό, η Clara αποφάσισε να σβήσει τα social media, προφανώς φοβούμενη την αντίδραση -θετική ή αρνητική- του κόσμου λόγω της δημοφιλίας του Piqué. Ωστόσο, κάποιοι που γνώριζαν από νωρίς, κατέβασαν μερικές φωτογραφίες της και έφτιαξαν νέους λογαριασμούς.

https://www.instagram.com/p/ChSK6ujOby8