Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ρομαντική απόδραση με τον Σταθοκωστόπουλο και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ρομαντική απόδραση με τον Σταθοκωστόπουλο και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι ζει ξέγνοιαστες στιγμές στα Ελληνικά νησιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει ένα από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής της και αυτό είναι εμφανές. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Κάτι ξαναψήνεται», η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε περίπου 3 μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή της ωστόσο οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Τύπου πρόδωσαν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και περιμένουν με ανυπομονησία τον πελαργό. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στην γενέτειρα της Κωνσταντίνας, την Ρόδο όπου ζουν μόνιμα οι γονείς της.

https://www.instagram.com/p/CgtXE6nIJrw

Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από φαγητά, όπως ένα ταψί με παστίτσιο που έφτιαξε η μαμά της. Λίγο αργότερα η «Queen Dina» πόσταρε την αγαπημένη της λιχουδιά που δεν είναι άλλη από το παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι.

soublaki.jpg

Το ρομαντικό ταξίδι στην Σύμη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στην Σύμη όπου απολαμβάνουν ολιγοήμερες εξορμήσεις μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories από το νησί αποκαλύπτοντάς μας τα μέρη που επισκέφθηκαν. Το ζευγάρι έκανε μια στάση στον Ταξιάρχη Μιχαήλ τον Πανορμίτη ενώ αργότερα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

O γάμος πριν τον τοκετό

Λίγο πριν τον ερχομό του μωρού, το ζευγάρι αναμένεται να επισημοποιήσει τη σχέση του σε δημαρχείο των Νοτίων προαστίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της θα παντρευτούν λίγο πριν το τέλος του 2022. Ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς κάμερες και δημοσιότητα. Το «παρών» θα δώσουν μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CZ9-zroLACA

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τον λόγο της «εξαφάνισής της» από τα social media

Η παρουσιάστρια έκανε πριν λίγες εβδομάδες ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό όπου απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των ακολούθων της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε έτσι το δημοσίευμα που την ήθελε να μετακομίζει μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της σε νέο σπίτι, κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο νέο της σπίτι, νιώθει σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Instagram-story.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou