Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε την Ιλένια Ουίλιαμς στην πιο δύσκολη της στιγμή

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε την Ιλένια Ουίλιαμς στην πιο δύσκολη της στιγμή
ndp photo

Το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς λένε αυτή την ώρα οι δικοί του άνθρωποι και οι αγαπημένοι του φίλοι.

Την 21η Αυγούστου, ο καλλιτεχνικός χώρος έγινε φτωχότερος, μιας και από τη ζωή έφυγε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 χρόνων. Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε η επι δεκαετίες συνεργάτιδα και προσωπική φίλη του Μπέσσυ Αργυράκη, μέσω αναρτήσεων της στα social media.

Έφυγε από την ζωή o τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από τον περασμένο Μάρτιο και δίπλα του ήταν πάντα τα τρία του παιδιά ( Αλέξανδρος, Ιλένια και Μάρθα), καθώς και η σύζυγός του, Αμαλία Δημητριάδη.

Ντυμένη στα λευκά η Ιλένια:

Ως πρόσωπο της επικαιρότητας και αρκετά ενεργή στα social media, η Ιλένια ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων που συγκεντρώθηκαν έξω από την Αγγλικανική Εκκλησία Saint Paul στο κέντρο της Αθήνας όπου την ώρα αυτή πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Από χθες η Ιλένια είχε ενημερώσει τους φίλους του αείμνηστου Ρόμπερτ Ουίλιαμς για την εξόδιο ακολουθία και την αποτέφρωση που θα ακολουθήσει σε οικογενειακό κύκλο.

ileniawilliams_2910410015735099963.jpg

Το αντίο της Ιλένιας στον μπαμπά της

32χρονη θέλησε να πει «αντίο» στον μπαμπά της, δημοσιεύοντας ένα throwback video στο οποίο τραγουδούν μαζί. Η τραγουδίστρια πόσταρε ένα κοινό τους ντουέτο από το σπίτι, όπου η Ιλένια τραγουδά και ο μπαμπάς της παίζει κιθάρα και τη συνοδεύει στην ερμηνεία.

Stand by me, ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε η Ιλένια με τον Ρόμπερτ Γούλιαμς με τη νεαρή κοπέλα να γράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω πως είσαι ακόμα εδώ και θα είσαι για πάντα, δίπλα μου πάντα, μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Γούλιαμς, η οποία αυτό το διάστημα βρισκόταν στη Μύκονο για εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει.

Στο πλευρό της Ιλένιας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο πρώην σύντροφος της Ουίλιαμς με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και συγκατοικούσαν στην τελευταία φάση της σχέσης τους, ενώ μοιράζονται και την κηδεμονία του σκύλου τους Κούπερ, βρέθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία. Αποχαιρετώντας τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και στo Twitter, o παρουσιαστής τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει.

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ουγγαρέζος.