Bennifer: Όλα τα παιδιά τους στα γενέθλια του Affleck! Τι νυφικό θα φορέσει η JLo στον δεύτερο γάμο;

Bennifer: Όλα τα παιδιά τους στα γενέθλια του Affleck! Τι νυφικό θα φορέσει η JLo στον δεύτερο γάμο;

 (Photo by Pierre Suu/GC Images)

Ο δεύτερος, τριήμερος γάμος του ζευγαριού πλησιάζει, αλλά η Jennifer Lopez δεν παρέλειψε να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του καλού της.

Λίγο πριν το τριήμερο του γάμου τους στην Georgia, η Jennifer Lopez διοργάνωσε πάρτι για τα 50α γενέθλια του Ben Affleck στις 15 Αυγούστου. Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά, ωστόσο, μοιράζονται σημαντικά κομμάτια της σχέσης τους, όχι τόσο για τα γενέθλια καθεαυτά αλλά για τα όσα περιλάμβαναν και τι σημαίνουν.

Τα παιδιά τους είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο

Τα παιδιά του Ben Affleck και της Jennifer Garner, Violet, Samuel, Serafina, και τα παιδιά της Jennifer Lopez με τον Marc Anthony, Emma και Maximilian ήταν μαζί τους στους εορτασμούς των γενεθλίων.

«Η J.Lo και ο Ben μπόρεσαν να τα κάνουν όλα φέρνοντας τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη για τα 50α του γενέθλια. Τα παιδιά του Ben μπόρεσαν να περάσουν χρόνο με τον μπαμπά τους, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον, και τα δικά της παιδιά μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο», είπε πηγή στο Hollywood Life.

Καθώς, όμως, ο δεύτερος, τριήμερος γάμος απέχει μόλις μερικά 24ωρα, η συνάντησή τους ήταν ιδανική για να τακτοποιήσουν και μερικές εκκρεμότητες.

«Τα παιδιά έπρεπε να κάνουν πρόβες στα ρούχα για τον επερχόμενο γάμο και εκείνη (η JLo) χρειάστηκε κάποιες αλλαγές στο νυφικό της. Η JLo πήγε τα παιδιά σε μία παράσταση του Broadway χωρίς εκείνον και πήγε και τη Violet για ψώνια, γιατί νιώθει ότι αυτά είναι σημαντικό να τα βιώσουν τα παιδιά. Η JLo ήθελε επίσης να δείξει στα παιδιά πού μεγάλωσε και να συστήσει κάποια από τα μέλη της οικογένειάς της στη Νέα Υόρκη σε εκείνα. Είναι το ‘γήπεδό’ της εκεί και το λατρεύει», είπε η πηγή.

Έπειτα, προσέθεσε: «Διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για εκείνον, ώστε να παρευρεθεί και η οικογένειά της. Είχαν και μερικές εκκρεμότητες σχετικά με τον γάμο να τακτοποιήσουν, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής του φαγητού, και μαζί, κάποιες διευθετήσεις λεπτομερειών για το ταξίδι μερικών δικών τους ανθρώπων».

Ο φόβος μήπως το σκάσει ο γαμπρός και η παρένθετη μητέρα - Φήμες και αλήθειες για Affleck και Lopez

Ο δεύτερος γάμος της JLo με τον Ben Affleck

Οι Bennifer έχουν ετοιμάσει μία τριήμερη γιορτή που θα ξεκινάει την Παρασκευή 19 Αυγούστου και θα ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

«Όλη η προσοχή θα είναι πάνω στην JLo. Ο Ben θέλει όλη η προσοχή να είναι πάνω της κατά τη μεγάλη τους μέρα», είπε πηγή στο Page Six.

Ο χώρος που έχουν επιλέξει για την περίσταση είναι η ιδιοκτησία του Affleck στην Georgia, κάτι που βγάζει πολύ νόημα αν δεις τις φωτογραφίες του σπιτιού στη Savannah.

Τι νυφικό θα φορέσει η JLo;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Lopez θα φορέσει νυφικό που έχει σχεδιάσει ο Ralph Lauren. Το νυφικό, μάλιστα, έχει ραφτεί στην Ιταλία.

Στον πρώτο γάμο, η νύφη δε φόρεσε ένα, αλλά δύο νυφικά. Ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.