Η Penélope Cruz είναι ίδια με τη μικρή της αδερφή, Monica - Κι όμως, δεν είναι δίδυμες

Η Penélope Cruz είναι ίδια με τη μικρή της αδερφή, Monica - Κι όμως, δεν είναι δίδυμες

Η Monica ήταν το body double της Penélope στους Πειρατές της Καραϊβικής το 2011 και συχνά τις μπερδεύουν μεταξύ τους.

Η Penélope Cruz είναι σήμερα μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του πλανήτη. H 48χρονη πλέον ηθοποιός έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες, όπως Blow (2001), Vicky Cristina Barcelona (2008), Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) και Parallel Mothers (2021), και πολλοί την τοποθετούν στον «τοίχο» με τα hall of fame της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/CbqsJQZpzsW

Το ήξερες, ωστόσο, ότι η Penélope έχει μία μικρότερη αδερφή, με την οποία μοιάζουν απίστευτα, σε σημείο που μπορείς να τις μπερδέψεις μεταξύ τους;

https://www.instagram.com/p/ChHfrors48t

Ποια είναι η Monica Cruz;

Η Monica Cruz είναι 45 ετών και γεννήθηκε στο Municipality of Alcobendas στη Μαδρίτη. Η Monica ακολούθησε τα βήματα της αδερφής της στον χώρο του θεάματος και σήμερα δηλώνει χορεύτρια και ηθοποιός.

Μάλιστα, στους Πειρατές της Καραϊβικής του 2011 που πρωταγωνιστούσε η αδερφή της, ήταν το body double της επειδή η τελευταία ήταν έγκυος με τον γιο της, Leo, και κατάφερε να ξεγελάσει τους περισσότερους που νόμιζαν ότι ήταν η Penélope.

Η μητρότητα ήταν πάντα πολύ σημαντική για εκείνη

Penélope και Monica, πάντως, δηλώνουν εκτός των άλλων και κολλητές και βρίσκεται πάντα η μία στο πλευρό της άλλης. Η Monica είναι παράλληλα και μανούλα της 9χρονης Antonella Cruz Sánchez, την οποία μεγαλώνει μόνη της, γιατί αυτό ήταν «κάτι πολύ σημαντικό» για να περιμένει.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό με κάνει γενναία. Γιατί είναι πιο γενναίο το να είσαι single μητέρα συγκριτικά με το να έχεις έναν σύντροφο; Το να είσαι ζευγάρι και να έχεις ένα παιδί μπορεί να είναι πιο απαιτητικό, γιατί μπορεί να υπάρχουν διαμάχες, αν ο άντρας σύντροφός σου δεν μπορεί να κατανοήσει την τεράστια σύνδεση που νιώθει μία γυναίκα όταν κάνει ένα παιδί. Το να γίνω μητέρα ήταν πολύ σημαντικό για εμένα για να ρισκάρω να μου τελειώσει ο χρόνος», είχε πει η Monica στην Daily Mail το 2014.