Ακόμα ένα honeymoon για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck και έχουμε ήδη κουραστεί

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα honeymoon για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck και έχουμε ήδη κουραστεί
Invision

Από το γαμήλιο ταξίδι του γάμου Α' στη Γαλλία στο γαμηλίο ταξίδι του γάμου Β' στην Ιταλία, μέχρι κι εμείς κουραστήκαμε JLo μου, ο Ben δεν θα κουραστεί;

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez συνεχίζουν τις γαμήλιες παραδόσεις με ένα ακόμα ταξίδι του μέλιτος.

Και δεύτερο γαμήλιο ταξίδι

Μετά τον πρώτο γάμο στο Las Vegas και το πρώτο ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία με τα παιδιά, οι Bennifer αποφάσισαν μετά τον δεύτερο τριήμερο γάμο στην Georgia να φύγουν μόνοι πια για την Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/ChoyiUKqXrl

Και φαίνεται πως οι βαρκάδες αρέσουν πολύ στην Jen η οποία φάνηκε να διασκεδάζει πάνω στο σκάφος ενώ αργότερα ακολούθησε και γεύμα στο Grand Hotel Tremezzo στη λίμνη Como όπου ο φακός των παπαράτσι εντόπισε τον Ben να κρατά το κινητό της Jen και να βλέπει τις φωτογραφίες του γάμου!

Η Daily Mail ανέφερε μάλιστα πως μια φωτογραφία, εκείνη με την Jlo να φορά το νυφικό της γαμήλιας δεξίωσης, ήταν το αγαπημένο από τον Ben, φόρεμα το οποίο χρειάστηκαν 700 ώρες για να φτιαχτεί από τα έμπειρα χέρια 30 ανθρώπων.

Πάντως και στο γαμήλιο αυτό ταξίδι, αψεγάδιαστη δείχνει μόνο η νύφη με τον Affleck να το παλεύει με το PDA αλλά να μην μπορεί να κρύψει την κούρασή του.

Όλοι θυμούνται άλλωστε την βαρκάδα μετά τον πρώτο γάμο, όπου ο φακός συνέλαβε τον βραβευμένο με Όσκαρ Affleck να κοιμάται.

Ανάμεσα στα περίεργα του ταξιδιού, ήταν η έντονη κουβέντα που είχαν οι νεόνυμφοι, πιθανότατα με τον Affleck να διαμαρτύρεται για την συσσωρευμένη γαμήλια κούραση του τελευταίου μήνα.

H εξάντληση είχε φανεί πάντως και μετά τους τριήμερους εορτασμούς στη Georgia. Ο 50χρονος σταρ εντοπίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που έφευγε από τη Georgia με προορισμό το αεροδρόμιο και στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ο Affleck έδειχνε εξουθενωμένος καθώς κοιμόταν στο πίσω κάθισμα ενός SUV. Κατά την άφιξή του στο αερορόμιο συνάντησε τον καλό του φίλο Matt Damon ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένειά του. Ο Affleck αποχαιρέτησε τον φίλο του ο οποίος επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο και λίγο αργότερα τα τρία παιδιά του που επέστρεψαν στη μητέρα τους, Jennifer Garner.

Οι πρώτες επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες

Μόλις χτες πάντως, η Jennifer μας έδειξε τα τρία νυφικά φορέματα που έβαλε στους τριήμερους γαμήλιους εορτασμούς.

H Jennifer Lopez δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου της με τον Ben Affleck: Κλέψε ιδέες

Η γαμήλια διακόσμηση

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λευκά λουλούδια.