Η πιο ωραία no makeup φωτογραφία της Εύης Αδάμ ήρθε από το προφίλ της Δανάης Λιβιεράτου

Η πιο ωραία no makeup φωτογραφία της Εύης Αδάμ ήρθε από το προφίλ της Δανάης Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου έκανε story τη μαμά της, με την οποία έχει μία υπέροχη σχέση.

Όσοι άνθρωποι κι αν υπάρχουν στη ζωή σου, όσες αγάπες κι αν περάσουν, μαμά είναι «άλλο πράγμα». Η σχέση σου με τη μαμά σου είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι ο άνθρωπος που θα σου πει πάντα την αλήθεια, που θα σε φροντίσει, που θα πασχίσει για το καλό σου, προσπαθώντας, παράλληλα, να είναι ενός είδος φίλη σου.

Η φωτογραφία της Εύης Αδάμ στο story της Δανάης Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου σίγουρα λατρεύει τη μαμά της και ανά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτές, έχουμε δει την κοινή τους αγάπη -την ιππασία-, λήψεις από διακοπές τους -έχει γνωρίσει και τον σύντροφο της Δανάης, Pablo Miller- καθώς και τις πολύ καθημερινές τους συναντήσεις και εξόδους.

Πρόσφατα, η Δανάη έκανε story την Αδάμ χωρίς μακιγιάζ κρατώντας τρυφερά έναν γάτο και το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στον φακό.

EVI_ADAM_DANAI_LIVIERATOY2.jpg

Το στόρι της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ

Στα τέλη του Ιουνίου, η Δανάη έκανε μία σειρά από stories μέσα στα οποία βρέθηκε και αυτό με τη μαμά της. Το 49χρονο μοντέλο εμφανίζεται να απολαμβάνει κάτι που μοιάζει με ροζέ κρασί, ενώ δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις την ομοιότητα που έχει με τη Δανάη.

EVI_ADAM_DANAI_LIVIERATOY.jpg

Η κοινή αγάπη μαμάς - κόρης

Η Δανάη Λιβιεράτου, πέρα από το εμφανισιακό, έχει πολλά κοινά με τη μαμά της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αγάπη τους για τα άλογα.

Στον χώρο όπου βρίσκονται τα άλογα με τα οποία ασχολείται η κόρη της βρέθηκε η Αδάμ, με την κόρη της να σπεύδει να απαθανατίσει σε βίντεο τη σκηνή με τη μαμά της. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε άνετη διάθεση να απολαμβάνει την έξοδό της και να δείχνει την υπέροχη σχέση που έχει με τα άλογα.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε από το πανεπιστημίο και η Δανάη είναι η πιο περήφανη αδερφή