Μπόμπα και Τανιμανίδης τραγουδούν Αργυρό στην Ισλανδία και είναι το mood κάθε ερωτευμένου ζευγαριού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μπόμπα και Τανιμανίδης τραγουδούν Αργυρό στην Ισλανδία και είναι το mood κάθε ερωτευμένου ζευγαριού

Λίγο πριν τη βάπτιση των διδύμων, το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε ένα άκρως εναλλακτικό ταξίδι.

Ένα ανέμελο καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων πέρασαν φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής και η influencer νοίκιασαν σπίτι στη Μύκονο για ολόκληρη τη σεζόν με στόχο να παραμείνουν εκεί ως τον Σεπτέμβριο, που αναμένεται να βαπτίσουν τις δίδυμες κόρες τους.

Το ερωτευμένο και πολυταξιδεμένο ζευγάρι θέλησε για ακόμη μια φορά να πρωτοτυπήσει, πραγματοποιώντας ένα αξιοζήλευτο ταξίδι στην Ισλανδία.

Η τρυφερή αφιέρωση του ερωτευμένου ζευγαριού

Μπόμπα και Τανιμανίδης συνεχίζουν το road trip στην Ισλανδία χωρίς τις κόρες τους και το ζουν, όπως στο ξεκίνημα του έρωτά τους.

Το ζευγάρι, αφιέρωσε ο ένας στον άλλο και το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αφού σε βρήκα δεν σε αφήνω» και εννοείται πως και ο Κωνσταντίνος του απάντησε!

argiros.JPG

Το εξαήμερο ταξίδι με αυτοκίνητο

Η 34χρονη αποκάλυψε στο Instagram πως πρόκειται να μείνουν εκεί για έξι ολόκληρες μέρες κάνοντας road trip σε διάφορες περιοχές της Ισλανδίας.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής μας απέδειξε ότι είναι ιδιαίτερα τολμηρός αφού βούτηξε και κολύμπησε στα παγωμένα νερά.

«Η μαγεία είναι αληθινή… αρκεί να το ψάχνεις! 🌟#adventuretravel #liveyourlife #iceland», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/ChpSKTWjvuc

Οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη είπαν «μπαμπά» και ο παρουσιαστής πανηγυρίζει

Οι ονειρικές διακοπές Μπόμπα-Τανιμανίδη στην Ισλανδία

Η 34χρονη και ο 41χρονος μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει μέχρι στιγμής είναι απλά μαγικά.

Ένα Instagram-story του Σάκη Τανιμανίδη ήταν αρκετό για να δούμε το σπίτι όπου μένουν, το οποίο είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο βανάκι και όχι κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο όπως αυτά που συνηθίζουν να επιλέγουν.

https://www.instagram.com/p/ChpbLkzK8Gx

«Hello Iceland. Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα! Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική ! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας», έγραψε πριν λίγα 24ωρα η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/ChfXV-VqWn_

Λίγο αργότερα επισκέφτηκαν ένα ιδιαίτερο εστιατόριο, στον δρόμο για το Ρέικιαβικ, για να απολαύσουν το παραδοσιακό φαγητό.Για ακόμη μια φορά δεν επέλεξαν ένα συνηθισμένο εστιατόριο, αφού στο συγκεκριμένο τα πιάτα είχαν ως κύριο συστατικό την ντομάτα.

Πηγή κεντρικής: chrismpo

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις το εντυπωσιακό άλμπουμ διακοπών του ζευγαριού.

Η βάπτιση των διδύμων

Οι ετοιμασίες για την βάπτιση των διδύμων έχουν ξεκινήσει χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο στο Νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, το πιο πιθανό είναι πως το ένα κοριτσάκι θα βαφτίσουν η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης, οι οποίοι πάντρεψαν το ζευγάρι το 2018.

Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα

To πάρτι γενεθλίων έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα. Στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στο party και τραγούδησαν τα «Χρόνια πολλά» στις δίδυμες.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

«Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! weareone», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.