Keanu Reeves, θες να κάνεις guest εμφάνιση και στον δικό μας γάμο;

Νατάσσα Σχοινά
Keanu Reeves, θες να κάνεις guest εμφάνιση και στον δικό μας γάμο;

O Keanu Reeves στην παρουσίαση της ταινίας John Wick 4: Vengeance το 2022

AP

Ο Keanu Reeves έδωσε το παρών στον γάμο ενός τυχαίου ζευγαριού που έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνον και όλοι τον αγάπησαν.

Σίγουρα ο γάμος είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σου. Οι ετοιμασίες έχουν διαρκέσει μήνες, η αναζήτηση και το «πονοκεφάλιασμα» για τις επιλογές που θα κάνεις είναι ίσως το μεγαλύτερο μέρος της όλης διαδικασίας. Ωστόσο, θα συμβούν και κάποια απρόοπτα.

Ο Keanu Reeves στον γάμο των Roadnights

Για τον μέσο άνθρωπο, απρόοπτο είναι να σηκωθεί κάποιος συγγενής και να πει κάτι που δεν πρέπει στο μικρόφωνο ή να πιει λίγο παραπάνω με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Για τη Nikki και τον James Roadnight, το απρόοπτο ήταν η εμφάνιση του Keanu Reeves.

Η Nikki μίλησε στο Newsweek και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και με ποιον τρόπο τελικά ο 57χρονος ηθοποιός βρέθηκε στις φωτογραφίες του γαμήλιου πάρτι τους.

Ο πλέον σύζυγος της γυναίκας εντόπισε τον Reeves στο μπαρ του ξενοδοχείου στο οποίο όλοι έμεναν λίγο μετά την τέλεση του γάμου τους. Αναμενόμενα, λοιπόν, αποφάσισε να τον προσκαλέσει για ένα ποτό, το οποίο ο ηθοποιός αποδέχτηκε. Σημείωσε μόνο ότι θα πήγαινε να τους βρει λίγο πιο μετά.

«Ήταν πολύ φιλικός και είπε ότι θα ερχόταν πιο μετά. Δεν ξέραμε αν θα το έκανε ή όχι αλλά ήταν cool ότι ο σύζυγός μου του μίλησε», είπε η Nikki.

Το ‘πε και το ‘κανε

Ο Keanu τήρησε τον λόγο του και εμφανίστηκε μία ώρα μετά στο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού και όλοι τον λάτρεψαν. Έλεγαν παντού πόσο καλός είναι, όπως και οποιοσδήποτε άλλος έχει τύχει να τον γνωρίσει.

Η Nikki συνεχάρη τον ηθοποιό, ο οποίος δεν ήπιε το ποτό γιατί ήταν κουρασμένος μετά από πτήση, αλλά κάθισε να τραβήξει μαζί τους μερικές φωτογραφίες.

«Ήταν πολύ ευγενικός και φιλικός και μας συνεχάρη για τον γάμο μας. Ήταν τόσο καλός που κάθισε για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες και ο φωτογράφος του γάμου μας μπόρεσε να τραβήξει κι εκείνος κάποιες. Έπειτα, αφιέρωσε χρόνο στο να μιλήσει με κάποιους από τους καλεσμένους και να τραβήξει μερικές ακόμα φωτογραφίες», είπε η νύφη.

Ο Keanu Reeves είναι wedding crusher

Η περίπτωση των Roadnights δεν ήταν η μοναδική στην οποία ο Keanu μπήκε στη διαδικασία να φωτογραφηθεί με νεόνυμφους Το 2018, ο ηθοποιός έκανε photobomb στη φωτογραφία ενός ζευγαριού που μόλις είχε παντρευτεί στη Νέα Υόρκη κι εμείς, εκτός από την υποκριτική του δεινότητα, λατρεύουμε την απλότητα και την καθημερινότητα του ανθρώπου που δεν αλλοιώθηκε από τη δημοσιότητα και την επιτυχία.