Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράζεται το «αθώο» όνειρο της παιδικής της ηλικίας και το κοινό την αποθεώνει

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράζεται το «αθώο» όνειρο της παιδικής της ηλικίας και το κοινό την αποθεώνει

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει το πιο τρυφερό όνειρο και ταυτιζόμαστε με την παιδικότητά της.

«Αυτοί που ονειρεύονται τη μέρα γνωρίζουν πολλά πράγματα που ξεφεύγουν σε αυτούς που ονειρεύονται μόνο το βράδυ», είχε πει ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας Edgar Allan Poe για να αναδείξει τη σημασία των ονείρων για έναν άνθρωπο. Όλων εκείνων των επιθυμιών που διέπουν την ψυχή μας και, που στο τέλος της ημέρας, δίνουν έναν παραπάνω λόγο να παλεύουμε και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράζεται το παιδικό της όνειρο

Πόσα όνειρα μπορεί κάποιος να έχει από την παιδική του ηλικία και να παραμένουν ίδια ακόμα και χρόνια μετά; Η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευή (26/8) να μοιραστεί με τους followers της το όνειρο που έχει από μικρή.

Παράλληλα, πόζαρε για τον φακό στην εξοχή του σπιτιού της στην Επίδαυρο με το μαγιό της λίγες ημέρες πριν ο Αύγουστος φύγει και το φθινόπωρο πάρει κι επίσημα τη θέση του.

smaragda_karydi_oneiro.jpg

@smaragda_karidi_official

«Μπορεί σε προηγούμενη ζωή να ήμουν πίθηκος, μπορεί κοάλα, μπορεί να ήμουν αυτος ο ιπτάμενος σκίουρος του Πακιστάν που τρέφεται αποκλειστικά από πευκοβελόνες. Τίποτα δεν αποκλείω… πάντως στα δέντρα θέλω να είμαι όλο το καλοκαίρι.

Πάνω στα δέντρα να σκαρφαλώνω ξυπόλυτη, στη σκιά τους ξαπλωμένη σε αιώρες, κατω απ τα δέντρα να διαβάζω, ν' ακούω τα τζιτζίκια και να μαζεύω τους καρπούς.

Μ αρέσει να βλέπω τις φιστικιές φορτωμένες,

τους πορτοκαλεώνες στην Επίδαυρο, τα σύκα που ωριμάζουν στη συκιά της παραλίας και εκείνο τον πανύψηλο φοίνικα πάνω απ την οθόνη του θερινού στην Αιγινα, που κουνιέται ελαφρά με τον αέρα και πάντα τον χαζεύω μέχρι ν αρχίσει η ταινία.

Μικρή ονειρευόμουν να ζω σε δεντρόσπιτο. Σ' ένα σπιτι που το ποτίζω κι αυτό μεγαλώνει.

Και τ' απογεύματα να κάθομαι σ' ένα ψηλό κλαδί και ν' αγναντεύω.

Νομίζω όλα τα παιδιά ήθελαν δεντρόσπιτο

Το θέμα είναι ότι εγώ το θέλω ακόμα», έγραψε η Καρύδη.

Μόλις το κοινό διάβασε κείμενό της, συγκινήθηκε και άρχισε να την αποθεώνει στα σχόλια.

Θα βρεις μερικά από αυτά εδώ:

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει στο Instagram: Μήπως να τη μιμηθείς;

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη στην Αίγινα είναι υπέροχο

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έχουν ένα υπέροχο σπίτι στην Αίγινα, πετρόχτιστο εξωτερικά και με πολλές ξύλινες λεπτομέρειες εσωτερικά. Η μεγάλη βεράντα του σπιτιού έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα αναδεικνύοντας, παράλληλα, λεπτομέρειες του εξωτερικού.

smaragda_karudi_spiti_aigina3.jpg

Το σαλόνι του σπιτιού είναι μεγάλο και ευρύχωρο με ξύλινο πάτωμα και μεγάλα και αναπαυτικά πουφ, ώστε να μπορούν να κάθονται στο σημείο που τους βολεύει μπροστά στην τηλεόραση.

smaragda_karudi_spiti_aigina4.jpg