Η Κατερίνα Δαλάκα στην Αμερική με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και ο έρωτας δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Δαλάκα στην Αμερική με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και ο έρωτας δεν κρύβεται

Η βόλτα με το σκάφος και η φωτογραφία που δείχνει ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι και πάλι μαζί και δείχνουν ότι, όσες φορές κι αν χωρίσουν, οι δρόμοι τους τούς γυρίζουν πάντα πίσω. Μετά τον τελευταίο τους χωρισμό, λοιπόν, που διήρκησε μερικούς μήνες, τα γενέθλια της 30χρονης αθλήτριας του στίβου στάθηκαν η αφορμή για να μάθει ο κόσμος τα νέα της σχέσης τους.

Το ταξίδι της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου στην Αμερική

Αυτές τις μέρες, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στη σχέση του κάνοντας ένα ταξίδι στην Αμερική.

Η Κατερίνα Δαλάκα, όσο βρίσκεται εκεί κάνει συχνά stories δείχνοντας το πόσο όμορφα περνάει. Σε μερικά από αυτά, αναμενόμενα, εμφανίζεται και ο Φιντιρίκος.

KATERINA_DALAKA_DIMITRIS_FINTIRIKOS_AMERIKI7.jpg

Μέσα στις ασχολίες που επέλεξαν για το ταξίδι τους ήταν και μία βόλτα με σκάφος στη Sunset Beach στην Καλιφόρνια. Τόσο η Δαλάκα όσο και ο Φιντιρίκος απόλαυσαν ξαπλωμένοι τη θέα, ενώ σε ένα πλάνο βλέπουμε το πόδι της αθλήτριας πάνω σε αυτό του επιχειρηματία, δείχνοντας ότι ο έρωτας καλά κρατεί.

KATERINA_DALAKA_DIMITRIS_FINTIRIKOS_AMERIKI9.jpg

Σε άλλη λήψη, βλέπουμε καθαρά το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του πάνω στο σκάφος.

Τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα

Στις 20 Αυγούστου, η Δαλάκα είχε γενέθλια, τα οποία γιόρτασε με αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και ο Φιντιρίκος που έκανε, μάλιστα, ένα story για να ευχηθεί στο κορίτσι του για τα 30α του γενέθλια.

KATERINA_DALAKA_DIMITRIS_FINTIRIKOS_AMERIKI9-(2).jpg

Τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα στάθηκαν αφορμή για να φανερωθεί η επανασύνδεση με τον Φιντιρίκο

Το single καλοκαίρι της

Πριν τα ξαναβρεί με τον Φιντιρίκο, η Δαλάκα περνάει υπέροχα το καλοκαίρι της ούσα single. Έκανε τις διακοπές της, φόρεσε τα μαγιό της και πόζαρε με την πιο σέξι της πλευρά δείχνοντας πως δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Άλλωστε, ανέκαθεν φαινόταν να είναι ένα κορίτσι ανεξάρτητο που μπορεί να περάσει τέλεια ανά πάσα στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CeJMSwsMLCM