Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα ντυθεί γαμπρός και η νύφη δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα ντυθεί γαμπρός και η νύφη δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να παντρεύεται την αγαπημένη του Άσπα, εκείνος ετοιμάζεται να κάνει γάμο κρητικό στον Σασμό.  

 

Μετά τον Στέλιο Μάινα και την Γιώτα Φέστα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανήκει και εκείνος στους νέους μεγάλους πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου του Σασμού. Η ιστορία του αστυνομικού Λευτέρη Ορφανού τον οποίο και θα υποδυθεί κρύβει μυστικά και ψέματα. Δεν είναι όμως και ο μόνος ανάμεσα στους τηλεοπτικούς μας ήρωες. Μέχρι και σε γάμο θα φτάσει κάποια στιγμή, αλλά ο σκοπός του δεν είναι αγνός.

Το μυστήριο του Λευτέρη

Μετά την φυγή του Γεράσιμου και την αποχώρηση από την σειρά του Αργύρη Πανταζάρα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται για να καλύψει την θέση του νέου αστυνομικού. Ο λιγομίλητος και σκληροτράχηλος Λευτέρης Ορφανός δεν ήρθε τυχαία στο χωριό, αλλά αυτό δεν θα το αποκαλύψει σε κανέναν, ούτε καν στον νέο του προιστάμενο, τον γνωστό μας Αντώνη Φραγιαδάκη. Το μυστήριο που τον περιβάλλει ασκεί όμως γοητεία στις γυναίκες. Παρόλο που η Θοδώρα (Δανάη Παππά) αρχικά δεν θα σαγηνευτεί από τον χαρακτήρα του, στην συνέχεια θα πέσει στην παγίδα που εκείνος της έχει στήσει. Γιατί αρχικά ο έρωτάς του για εκείνη, θα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο, μέχρι να μάθει την αλήθεια που κρύβει ο Μανόλης και να ξεσκεπάσει τον Μαθιό ως τον ένοχο για την δολοφονία του Στεφανή.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διαψεύδει τον γάμο του και ετοιμάζεται για διακοπές αλλά και...Σασμό

https://www.instagram.com/p/ChsC1lNIEFj

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούν ακόμη και για γάμο! Ο Λευτέρης θα φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας με την Θοδώρα, αν και εκείνη κρατά τις αμφιβολίες της για το αν πήρε την σωστή απόφαση να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

https://www.instagram.com/p/Chhc9NSjlHF

Το μεγάλο μυστικό του Λευτέρη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης καλείται να ερμηνεύσει για μία ακόμη φορά έναν πολυεπίπεδο ρόλο. Ο Λευτέρης αρχικά, δεν έχει κανένα σκοπό να ασχοληθεί με τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Τον νοιάζει μόνο να παρακολουθεί τον Ευθύμη Φαρμάκη, τον διαβόητο κακοποιό της νύχτας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Εδώ και χρόνια είναι σε μυστική αποστολή και αυτή τη φορά είναι σίγουρος πως θα τον συλλάβει. Βέβαια στην πορεία όπως θα διαπιστώσουμε, θα αναγκαστεί να ανακατευτεί και με τις υποθέσεις του χωριού. Και κάπως έτσι γίνεται ο εφιάλτης του Μανόλη και του Μαθιού. Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια αν αυτός ο γάμος θα μακροημερεύσει, μετά το γενικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και χαρακτήρων που θα έχουμε μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν. Θα μείνουν αλώβητοι ο Λευτέρης και η Θοδώρα; Ή εκείνος θα αναγκαστεί να συλλάβει τον αδελφό της για ψευδορκία;

https://www.instagram.com/p/ChrY6oirJ2W