Αυτός είναι ο καλύτερος ρόλος του Ορφέα Αυγουστίδη ή αλλιώς του Αστέρη από τον Σασμό

Μαρία Ροδίτη
Αυτός είναι ο καλύτερος ρόλος του Ορφέα Αυγουστίδη ή αλλιώς του Αστέρη από τον Σασμό

Ο Αστέρης του Σασμού απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης με τη σύζυγό του και τον γιο του λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα και στα γυρίσματα της σειράς.

 

Το πιο ωραίο καλοκαίρι της ζωής του περνά ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο Αστέρης από τον Σασμό απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του μαζί με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, και τον γιο τους, Αχιλλέα-Κωνσταντίνο, μιας και σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά του και στα γυρίσματα της σειράς του ALPHA.

Σήμερα, λοιπόν, ο ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του ένα πολύ cute στιγμιότυπο από τις διακοπές μαζί με τον γιο του. Για την ακρίβεια, δημοσίευσε την απόλυτη καλοκαιρινή φωτογραφία με τον μικρό, φόντο τη θάλασσα και στα χέρια όλης της οικογένειας μια φέτα πεπόνι.

Το νέο τρέιλερ του Σασμού αποκάλυψε 3 μυστικά και το Twitter «δοξάζει» Aυγουστίδη και Γεροντιδάκη

Το post με τον μικρό Αχιλλέα-Κωνσταντίνο στην παραλία

«Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν», γράφει στο post του ο Ορφέας Αυγουστίδης και μας δείχνει τον ενός έτους γιο του, Αχιλλέα-Κωνσταντίνο. Ο μικρός φοράει πουκάμισο με tropical print, φαίνεται να κρατά μια φέτα πεπόνι, ενώ διακρίνεται τόσο το χέρι του Ορφέα, όσο και της συζύγου του, Γεωργίας, να κρατούν επίσης ένα κομμάτι φρούτο. Στο φόντο υπάρχει θάλασσα, οπότε υποψιαζόμαστε πως οι τρεις τους απόλαυσαν ένα σνακ στην παραλία ενδιάμεσα στις βουτιές τους ή στη βόλτα τους στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/ChmOJiWLwKm

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει αφιερώσει το φετινό καλοκαίρι του εξ ολοκλήρου στην οικογένειά του σε μια προσπάθεια να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη σύζυγο και τον γιο του. Ας μην ξεχνάμε πως είχε έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα με τα γυρίσματα του Σασμού και τη θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ», οπότε τώρα προσπαθεί να τους χορτάσει και με το παραπάνω, πριν επιστρέψει στη δουλειά.

Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Γεωργία

Με τίποτα δεν συγκρίνεται η ευτυχία που βιώνει αυτήν την περίοδο ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 11 Ιουνίου την αγαπημένη του Γεωργία, ενώ βάπτισε και τον γιο του. Μετά ακολούθησαν οι διακοπές του ζευγαριού στην Κίμωλο, όπου ο μπαμπάς του Ορφέα, Ντίνος Αυγουστίδης, διατηρεί επιχείρηση εστίασης τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/ChQBsXdrXfK

Και πριν λίγες μέρες ήρθε μια φωτογραφία όλο αγάπη και λόγια μεγάλου έρωτα από τον Ορφέα προς τη Γεωργία του. Ο Αστέρης του Σασμού δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τη σύζυγό του από την παραλία, στη μία εκ των οποίων της δίνει ένα τρυφερό φιλί και γράφει: «In the mood for…». Και κάπως έτσι όλοι οι followers και οι celebrities φίλοι του ζευγαριού κυριολεκτικά «έλιωσαν».