Η Jennifer Aniston είναι ξανά ερωτευμένη και ο κρυφός δεσμός της είναι ο Jon Hamm

Κατερίνα Μπούσιου
Η Jennifer Aniston είναι ξανά ερωτευμένη και ο κρυφός δεσμός της είναι ο Jon Hamm

Η είδηση ξαφνιάζει το Hollywood. Ο έρωτας που ξεκίνησε στα γυρίσματα για Jennifer και Jon. 

Οι θαυμαστές της περιμένουν εδώ και χρόνια να ξαναδούν την Jennifer Aniston ξανά ζευγάρι με τον Brad Pitt. Μετά τα διαζύγια και των δύο οι φήμες τους ήθελαν να διατηρούν μία άριστη σχέση μεταξύ τους, μόνο που τελικά η Aniston αποφάσισε να συνεχίσει με άλλον άντρα την ζωή της. Τα νέα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες στο Hollywood την θέλουν τρελά ερωτευμένη με τον γοητευτικό ηθοποιό Jon Hamm.

Ο κρυφός δεσμός τους

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marca το ζευγάρι προσπαθεί εδώ και αρκετούς μήνες να κρατήσει τον δεσμό του κρυφό από όλους και μέχρι στιγμής τα είχαν καταφέρει. Κάποια άλλα δημοσιεύματα επικαλούμενα τον φιλικό κύκλο της Jen αναφέρουν πως ο ηθοποιός γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή που είδε την Aniston. Και αυτή η πρώτη στιγμή ήταν στα γυρίσματα του «The morning show» της Apple Tv, στο κάστ του οποίου εντάχθηκε ο Hamm την τρίτη σεζόν. Οι δύο πρωταγωνιστές ήρθαν κοντά από την πρώτη στιγμή. Βέβαια δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά μαζί δημόσια, ούτε και κάποιος παπαράτσι εντόπισε τους δύο ηθοποιούς να κάνουν κοινές διακοπές το φετινό καλοκαίρι.

H Jennifer Aniston είναι η λιγότερο σνομπ ηθοποιός στον πλανήτη και υπάρχουν πειστήρια γι' αυτό

https://www.instagram.com/p/CgcsiDPP7KL

Μετά το διαζύγιό της με τον Justin Theroux, καμία σχέση της Jennifer δεν είχε διαρρεύσει στην δημοσιότητα και αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που απασχολεί ξανά με την προσωπική της ζωή. O Hamm διατηρούσε μέχρι πρόσφατα δεσμό με την ηθοποιό Anna Osceola με την οποία είχαν 17 χρόνια διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CgxOujnIQ4K

Ο 50άρης ηθοποιός υπήρξε ωστόσο φανατικός εργένης και ποτέ δεν έφτασε κοντά στον γάμο με κανέναν από τους δεσμούς του. Λέτε να αλλάξει πεποιθήσεις με την Aniston και εκείνη να τολμήσει τον τρίτο γάμο της; Ο πρωταγωνιστής ο οποίος έγινε πασίγνωστος από το Madmen, συμμετείχε και στην νέα ταινία του Tom Cruise, το sequel του Top Gun.

https://www.instagram.com/p/ChIcvb2oowN