H Jennifer Aniston είναι η λιγότερο σνομπ ηθοποιός στον πλανήτη και υπάρχουν πειστήρια γι' αυτό

Πατούλια Κατερίνα
H Jennifer Aniston είναι η λιγότερο σνομπ ηθοποιός στον πλανήτη και υπάρχουν πειστήρια γι' αυτό

Μια ιστορία από το ξεκίνημα της Aniston απέδειξε πως η ηθοποιός είναι η celebrity με το πιο ταπεινό προφίλ.

Στα 53 της χρόνια, η Jennifer Aniston μπορεί με καμάρι να πει πως έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο σινεμά και στην τηλεόραση, πορεία η οποία συνεχίζεται ως σήμερα με βραβεία και σπουδαίες ερμηνείες.

https://www.instagram.com/p/CWcDOkoMTfY

H Jennifer Aniston είναι η φίλη που όλοι θέλουμε να έχουμε. Στο νέο βιβλίο «Good Listen: Creating Memorable Conversations In Business And Life» του συγγραφέα και podcaster, Joe Pardavila, αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο η Aniston πάντα βοηθούσε τους δημοσιογράφους κι όσους ζητούσαν τη βοήθειά της.

Jen, η υπέροχη επαγγελματίας

Σύμφωνα με τον Joe, το 1997, όταν εκείνος ήταν ακόμα νέος στη δημοσιογραφία είχε επισκεφτεί τη Jen στα γυρίσματα της ταινίας Picture Perfect και όταν έφτασε έξω από το τροχόσπιτό της, ο σωματοφύλακας έξω από αυτό δεν τον άφηνε να πλησιάσει. Ο νεαρός τότε Pardavia, εξηγούσε πως ήθελε απλά να κάνει μερικές ερωτήσεις στη Jen που ήταν ήδη διάσημη από τα Φιλαράκια και αποκάλυψε:

«Εγώ κρατούσα το μικροφωνάκι μου και ζητούσα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Η Jen βγήκε αλλά μου εξήγησε πως δεν μπορεί να μου μιλήσει.

Λίγο αργότερα η Jen ζήτησε από τον μάνατζερ της να με πάρει τηλέφωνο γιατί ένιωσε άσχημα με ό,τι συνέβη και δέχτηκε να μου δώσει τη συνέντευξη που ήθελα. Μου μίλησε 20 λεπτά για την ταινία, τα Φιλακάρακια και όσα θα ζητούσα τότε να μου απαντήσει η Jennifer».

Η Jennifer Aniston είπε μία μεγάλη αλήθεια για όσους γίνονται διάσημοι στα social media

Η Aniston τα έβαλε πρόσφατα με όλους εκείνους που γίνονται διάσημοι χωρίς να κάνουν κάτι σοβαρό. Σε αντίθεση με εκείνη που πάλεψε πολύ για να κάνει την καριέρα της.

«Νιώθω τόσο τυχερή που είχα προλάβει να πάρω μία γεύση από την βιομηχανία του θεάματος, πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα. Γίνεσαι διάσημος από το TikTok, από το Youtube και από το Instagram. Είναι σα να χαλάς την δουλειά ενός ηθοποιού. Οι άνθρωποι αυτοί γίνονται διάσημοι χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε και παρόλα αυτά έχουν καταπληκτικές καριέρες».