Χατζίδου - Παύλου: Το βίντεο με τη Μελίτα και η παρατήρηση της Ελένης που κλέβει την παράσταση

Χατζίδου - Παύλου: Το βίντεο με τη Μελίτα και η παρατήρηση της Ελένης που κλέβει την παράσταση

Η Χατζίδου δείχνει την κορούλα της με τον Παύλου να χτίζει πύργους μαζί με τον μπαμπά της.

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα, μεγαλώνει και είναι πια τριών ετών. Κάθε φορά που τη βλέπουμε στα stories των γονιών της, μπορούμε να παρατηρήσουμε πως σιγά-σιγά γίνεται μία δεσποινιδούλα και τα χόμπι της αλλάζουν.

Τα παιχνίδια με τη Μελίτα και η παρατήρηση της Ελένης Χατζίδου

Η 42χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας (29/8) μία σειρά από βίντεο, με τα οποία έδειξε στο κοινό της μία σκηνή που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας. Σε αυτήν, η Ελένη φτάνει στο σαλόνι του σπιτιού και βλέπει τη Μελίτα να παίζει με τον μπαμπά της στο πάτωμα.

«-Τι είναι αυτό που έχεις φτιάξει;

-Πύργο με τουβλάκι», ακούγονται μαμά και κόρη να λένε μεταξύ τους.

Ξαφνικά, ωστόσο, η τραγουδίστρια παρατήρησε μία κάλτσα πεταμένη πίσω από την κόρη της στο πάτωμα και γρήγορα αναρωτήθηκε σε ποιον ανήκει.

«Και μία κάλτσα εκεί πίσω. Ποιανού είναι αυτή η κάλτσα;», είπε με τον Ετεοκλή να απαντάει πως είναι δική του.

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους

Οι ενοχές για τον χρόνο μακριά από τη Μελίτα

Η Χατζίδου, τον περασμένο Μάρτιο, έκανε μία σειρά από stories για να μοιραστεί τις ενοχές της με το κοινό σχετικά με τον χρόνο που περνάει μακριά από την κόρη της όταν ταξιδεύει.

«Εσείς νιώθετε ενοχές όταν αποχωρίζεστε τα μικρά σας; Θέλει προσπάθεια για να το διαχειριστείς, αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά με τον εαυτό σου αλλά και με το μωράκι σου», ξεκίνησε να λέει η Χατζίδου.

«Με ρωτάτε για τη Μελίτα… Μου λείπει απίστευτα. Δεν είμαστε μαζί, γι’ αυτό δεν τη βλέπετε. Είναι με την πεθερά μου. Κάνουμε εννοείται κάθε μέρα FaceTime. Αυτόν τον μήνα έχω λείψει και θα λείψω αρκετά. Νομίζω όλες οι μανούλες με καταλαβαίνετε. Απλώς, υπάρχουν δουλειές που δε θα μπορούσε να είναι εδώ πέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα με το μωρό. Θα έπρεπε όλη μου η προσοχή να είναι εκεί. Και στη Νέα Υόρκη, φυσικά, δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί. Έχουμε υπομονή και το παιδάκι δείχνει ότι καταλαβαίνει ευτυχώς. Ξέρει ότι η μαμά έχει δουλειά. Οπότε, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά», είπε και έγραψε πάνω στο βίντεο: «Όταν επιστρέψω, θα της κάνω όλα τα χατίρια».