Μήπως το story του Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού κρύβει ένα παράπονο;

Μήπως το story του Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού κρύβει ένα παράπονο;

Η ηθοποιός και ο τράπερ σε άλλη μία κοινή τους έξοδο και οι υποψίες του να έχουν κάτι παραπάνω από φιλική σχέση είναι περισσότερες από ποτέ.

Τι κι αν κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte κάνουν όλο και πιο συχνές κοινές εμφανίσεις. Η ηθοποιός και ο ράπερ φωτογραφίζονται μαζί, κάνουν βίντεο, συνεργάζονται επαγγελματικά και βγαίνουν για κάθε πιθανό λόγο για φαγητό.

Η έξοδος της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Η 47χρονη ηθοποιός είχε βγει για δείπνο με τον ράπερ και την παρέα τους, ώσπου κάποια στιγμή ήρθε ένα πιάτο με πουρέ στο τραπέζι. Καθώς φαίνεται, η Σολωμού λατρεύει το συγκεκριμένο πιάτο και άρχισε να το κοιτάζει με λαχτάρα.

Ο Mente Fuerte, τότε, άδραξε την ευκαιρία και την έκανε story γράφοντας πάνω στο βίντεο «Κορίτσια, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία τον πουρέ». Η ηθοποιός γελούσε πονηρά.

Να είναι αυτή η ατάκα -πέρα από τρολ- και ένα έμμεσο τρυφερό παράπονο προς τη Σολωμού; Μήπως ήθελε εκείνος αυτό το βλέμμα;

Η αφιέρωση του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού

Τον Δεκαπενταύγουστο, ο Mente Fuerte δεν περίμενε πολύ για να ευχηθεί δημόσια στη 47χρονη τραγουδίστρια. Με το που άλλαξε η ώρα και έφτασε κι επίσημα η μέρα της γιορτής, ο 29χρονος τράπερ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και πάνω έγραψε «Χρόνια πολλά» συνοδεύοντάς το από μία καρδούλα.

maria_solomou_mente_fuerte_giorti_dekapentaugoustos2.jpg

Πώς τον αποκάλεσε η Μαρία Σολωμού

Η Σολωμού είδε το story, το έκανε κατευθείαν repost και πάνω του έγραψε: «Habibi», που σημαίνει «αγάπη μου».

maria_solomou_mente_fuerte_giorti_dekapentaugoustos3.jpg

Ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Πάει αρκετός καιρός τώρα που κυκλοφορούν οι φήμες ότι η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte, όμως, κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει. Στα τέλη του Ιουνίου, η ηθοποιός υποδέχτηκε στο podcast της «Για ελάτε στη Μαρία» τον τράπερ, με τις σπόντες να πετιούνται ελεύθερα μεταξύ τους. Ώσπου, ο Mente Fuerte τη ρώτησε ευθέως αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», είπε στο 1.02.55, και η Σολωμού πνίγηκε με το νερό που έπινε και δεν απάντησε στην ερώτησή του.

Ο Mente Fuerte ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του και η αντίδρασή της ήταν επική