Η Άννυ είναι το άλλο μισό της Τάμτα: Οι σπάνιες φωτογραφίες μαμάς - κόρης δείχνουν το δέσιμό τους

Η Άννυ είναι το άλλο μισό της Τάμτα: Οι σπάνιες φωτογραφίες μαμάς - κόρης δείχνουν το δέσιμό τους
www.ndpphoto.gr

Η Τάμτα με την κόρη της Άννυ μεγάλωσαν σαν αδερφές: Οι σπάνιες φωτογραφίες δείχνουν το δέσιμό τους

Είναι ταλαντούχα, ανατρεπτική, fashion icon μα πάνω από όλα είναι μανούλα. Η Τάμτα βίωσε τη μητρότητα σε πολύ νεαρή ηλικία – έγινε μαμά 14 ετών- όμως ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες. Δεν το έβαλε κάτω, βέβαια!

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, ο πατέρας της κόρης της την απήγαγε με την Τάμτα να λέει για το σκηνικό: «Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στον δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του. 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο, Φλεβάρη με “έκλεψε”. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο, επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσαν όλα τα συναισθήματά μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή».

Το σπίτι της Τάμτα μοιάζει με το τραγούδι της «ό,τι είχα ονειρευτεί με εσένα (Πάρη) πρωταγωνιστή»

Τελικά, η Τάμτα τα κατάφερε, χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της, ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε μια νέα ζωή έχοντας στο πλευρό και την κόρη της, Άννυ, αλλά και τη μητέρα της.

Η σχέση λατρείας με την κόρη της, Άννυ

Η Τάμτα προσπαθεί να διατηρεί την προσωπική της ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό είναι και ελάχιστα τα posts στο Instagram της τόσο με τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα, όσο και με την κόρη της.

Ειδικότερα, η 40χρονη τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει τελευταία μόνο 2 φωτογραφίες με την κόρη της, Άννυ – μία από τα γενέθλια εκείνης και μία από την ελεύθερη πτώση που έκαναν μαζί-, ενώ στο προφίλ της Έλενας Παπαρίζου υπάρχει ακόμη μια που δείχνει σε χαρούμενες στιγμές την 26χρονη με την Τάμτα.

Ελάχιστες είναι, επίσης, και οι φωτογραφίες παπαράτσι που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την Τάμτα και την Άννι. Στην gallery θα δεις μερικά κοινά στιγμιότυπα μαμάς και κόρης και ένα είναι το σίγουρο: θα πιστέψεις πως μάλλον πρόκειται για αδελφές, αλλά θα διακρίνεις και τη φοβερή ομοιότητά τους.

Τα γλυκά λόγια της Τάμτα για την Άννυ

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Τάμτα είχε μιλήσει με πολύ γλυκά λόγια για το κοριτσάκι της, την Άννι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Άννυ σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της».

Και είχε συμπληρώσει: «Η Άννυ ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν».